Zajednička masturbacija: 6 razloga zašto biste trebali probati masturbirati s partnerom

12/02/2019

Na prvu vam se možda čini da jedno isključuje drugo, ali ne mora biti tako...

Kada kažemo "trebali biste probati masturbirati s partnerom", to znači da biste oboje trebali zadovoljavati sebe i gledati drugu osobu kako to isto radi, a ne da biste trebali jedan drugoga zadovoljavati. Isprve će vam se vjerojatno činiti nastrano, ali kao i sve stvari koje nas prvo straše, moglo bi odlično utjecati na vaš odnos, ali i seksualni život. Evo glavnih razloga zašto je zajednička masturbacija odlična ideja.

To je savršeno rješenje ako ste napaljeni - i umorni

Kada ste imali dug i naporan dan, s jedne vam se strane orgazam čini kao idealni način rješavanja stresa, ali s druge strane energično skakutanje i kotrljanje po krevetu s partnerom vam se čini kao triatlonski trening. Zajednička je masturbacija u toj situaciji najbolje od oba svijeta - oboje i dalje dobijete zasluženi orgazam, ali se ne morate ni pomaknuti s kauča. Praktički se ne morate uopće micati.

To je najbolja seksualna edukacija koja postoji

Gledajte na to kao na mali privatni tutorijal iz seksa. Nitko ne može objasniti što volite u krevetu bolje od vas. Isto vrijedi i za vašeg partnera. Iskoristite ovu priliku da si promijenite seks zauvijek i saznate sve male trikove kojima ćete vašeg partnera dovesti do vrhunca u nekoliko sekundi.

Sigurni ste od spolnih bolesti

Ovo je valjda jedini oblik "seksa" za koji vam ne treba zaštita. Ako on dira sebe, a vi sebe nema načina za prijenos virusa i bakterija. Ako koristite igračke, koje dijelite, trebali biste ipak biti oprezniji.

Pomoći će vam u vezama na daljinu

Ovo je jedan od najboljih načina da održite strast u vezi na daljinu ili ako ste trenutno odvojeni. Umjesto da skrivate to jedan od drugog i time samo "povećavate udaljenost", potajice masturbirajući uz porniće, upalite prednju kameru i uključite svog partnera u igru.

Ne morate oboje aktivno sudjelovati

Ako je jedna osoba zaista preumorna, ili jedna osoba više napaljena od druge, u redu je i da jedna samo gleda. Ovo je, recimo, odlično rješenje za vrijeme menstruacije, ako vam je libido neusklađen.

Može biti jako ugodno... i "kinky"

Iako vam se možda čini da ne može biti tako, ovo vas iskustvo može zbližiti više od seksa. Ako dopuštamo nekome da gleda kako se zadovoljavamo, znači da pristajemo biti ranjivi pred njima, a gledanje u oči samo će pridonijeti osjećaju intimnosti.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo