Zadržite njegovu pažnju pomoću 3 trika

05/01/2018

Drage dame, prestanite nagađati! Ovo će ga natjerati da ne pomisli ni na jednu drugu osim na vas!

1. Ne budite stidljive, preuzmite kontrolu

Svaki muškarac želi pokraj sebe agresivniju i energičniju ženu, onu koja nije stidljiva i koja povremeno zaboravi na svoju damsku stranu. Oni žele partnericu koja je inicijatorica u krevetu i koja će im reći što točno želi od njih. Sviđaju im se žene koje bezobrazno pričaju i koje uživaju u orgazmu. Uzbuđuje ih kada žene povremeno pošalju neku seksi poruku, ne kriju ljubav prema njima u društvu, izvode striptiz, masturbiraju i ne stide se u svoj krevet ubaciti seks igračke. Zato podijelite sa svojim partnerom svoje seksi maštarije i odigrajte imaginarne uloge u krevetu.

2. Pitajte ga za njegove fantazije i ispunite ih

Umjesto da nagađate, slobodno ga pitajte što on zapravo želi u krevetu i koje su njegove “najmračnije” fantazije. Iznenadit ćete se koliko je njih zapravo veoma jednostavno i prizemno kada je riječ o seksu.

3. Pokušajte pročitati njegove misli

Nemojte se zadovoljiti činjenicom da ste dobre u krevetu, idite korak dalje i pročitajte njegove misli! Ako ste mislile da su samo žene te koje očekuju da muškarci povremeno pročitaju i predvide ono o čemu razmišljaju, prevarile ste se –  i oni vole da ih nekada iznenadite time koliko ga dobro poznajete. Oni se tada osjećaju ugodno i opušteno i ne boje sea podijeliti svoje tajne s vama.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo