Voli li itko stvarno seksi donje rublje?

12/02/2019

Zamislite scenarij: jedva se uvučete u seksi crveno - crni korzet, nekako prebrodite večeru u tome, napokon dođete kući, skinete se i - vaš dragi uopće nije oduševljen.

Vrlo se često događa da žene žele iznenaditi partnera seksi donjim rubljem, ali da situacija dobije neželjen rasplet. Naime, iz nekog neobjašnjivog razloga, muškarci ne znaju kako reagirati kada vide ženu u čarapama koje ih više podsjećaju na sigurnosnu mrežu nego na veš. Žene pak iz svojih vlastitih razloga to shvaćaju kao osobnu uvredu i rat može početi...

Evo zašto se to događa...

Kada se uvučemo u nešto minijaturno i seksi, to na nas djeluje na dva načina.S jedne se strane osjećamo samopouzdano i seksi, ali s druge se strane osjećamo ranjivo jer se prikazujemo svom partneru u izdanju u kojem nas nije još vidio.

Također, ne sviđa se svima sve. Iako ćete tako donekle ubiti efekt iznenađenja, ispitajte svog partnera kakvo mu se seksi rublje sviđa, možda čovjek baš ima odbojnost prema crvenoj boji pa ćete bolje proći u crnoj ili plavoj čipki. Ako mislite da bi ga previše toga odjednom šokiralo, počnite lagano sa svilenkastim seksi grudnjakom pa vidite kako će prvo na to reagirati.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo