Trk po orgazam

22/04/2013

Svakoj ženi se to dogodilo. Toliko ste blizu orgazma i odjednom, nestane. Donosimo trikove koji garantiraju da vam orgazam više neće pobjeći

„Istraživanja pokazuju da je većini žena potrebna i ručna stimulacija prije ili tijekom seksa kako bi postigle orgazam“, kaže dr. Laura Berman, autorica knjige „The Passion Prescription“. S obzirom na to da vi najbolje znate što vam najviše odgovara, nemojte se ustručavati zaposliti svoje prste pred partnerom. „Nemojte da vam bude neugodno pred partnerom jer sasvim sigurno njega to uzbuđuje, a i pritisak mu je manji jer ne ovisi samo o njemu hoće li vas dovesti do vrhunca“, kaže Michael Bader, autor knjige „Arousal“.

Pripremite se mentalno
„Mnogim ženama je u početku neugodno masturbirati pred partnerom“, kaže Bader. Postoje jednostavni trikovi da se riješite srama. Za početak, samozadovoljavajte se ispred ogledala. Kad shvatite da ne izgledate čudno za to vrijeme, bit će vam prirodnije to napraviti pred partnerom. Postoji još jedan način da se opustite: kad ste s partnerom u krevetu, zatvorite oči i pretvarajte se da ste sami dok se dirate.

Uključite i partnera
„Možda će vam se činiti da ste zapostavili partnera koncentriranjem na vlastito zadovoljstvo“, kaže Bader „ali muškarci su vizualna bića i nevjerojatno ih uzbuđuje kad vas mogu gledati dok se dirate“. Dakle, nemate zašto osjećati grižnju savjesti. Također mu možete reći: „Želim da me gledaš dok se diram“. Jednom kad ste ga uzbudili svojom predstavom, vrijeme je da isprobate sljedeće poteze.

Ostanite povezani
Dok oboje sjedite na krevetu, omotajte svoje noge oko njega. Provucite prste kroz njegovu kosu, zatim po vratu i prsima. Zatim spustite svoju ruku na trbuh i sve niže dok ne dođete do klitorisa. Istovremeno primaknite svoje usne njegovima. „Ljubljenje i istovremeno samozadovoljavanje povećat će intimnost“, kaže Berman.

Stavite mu ruku na klitoris
Tijekom predigre ili poze kad ste vi na njemu, uzmite mu ruku i vodite ga do klitorisa. Držite mu ruku i lagano kružite oko klitorisa. Uskladite ritam. Zatim, kliznite prstima ispod njegove ruke tako da njegov dlan pokriva vašu ruku i nastavite dalje.

Dvostruki podražaj
Dok ste na njemu, neka polako klizne u vas, a vi se nastavite dirati. Pomičite se naprijed-natrag i istovremeno trljajte klitoris. „Dvostruka stimulacija postignuta podražajem vaše G-točke partnerovim penisom i vašim prstima na klitorisu može dovesti do vrlo snažnog orgazma“, objašnjava Berman.

Iskoristite moć položaja V
Dok ste u misionarskoj pozi, napravite „V“ sa svoja dva prsta i stavite ih oko vagine dok on penisom ulazi u nju. Možete to napraviti i dok su vam noge na njegovim ramenima. „Na taj način stimulirate područje puno živčanih završetaka“, kaže Berman.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj