Sve tajne erotske masaže

13/01/2016

Ispod vaše kože krije se 80.000 završetaka živaca koji čeznu za pravim dodirima. Otkrivamo sve tajne erotske masaže...

SAVJET 1. Neometana atmosfera

Znate na što mislimo? Na kvaku objesite poruku “Ne smetajte, molim”, ugasite telku, mobitel i računalo. Ok, ne morate baš napraviti u svom stanu profi tantra atmosferu, ali nekoliko mirisnih svijeća na pravome mjestu i opuštajuća glazba učinit će čuda. Ne zaboravite na to da u soba treba biti idealna temperatura – 22 stupnjeva – jer ste oboje goli i prije masaže skoknite u toalet jer kratki prekidi zbog trčkaranja na ono mjesto mogu uništiti atmosferu.

SAVJET 2.  ­Unaprijed dogovorite uloge

Ugodno ste se smjestili, zatvorili oči, počeli se prepuštati užitku, kad vam se u glavu uvukla misao: “Hm, kada bih trebala uzvratiti dodire? Što sad?” E tu smo vas čekali. Tijekom erotske masaže ne smijete si razbijati glavu takvim idejama i stalno zahvaljivati na dodirima, nego uživajte cijelim tijelom, a to ćete postići tako što ćete se prije masaže fino dogovoriti tko masira, a tko je blagoslovljen. Nešto u stil “Sada ću ja tebe draga dva sata dodirivati, a ti ćeš mene sutra.” Ne zaboravite na to da erotska masaža ne mora uvijek biti predigra koja vodi do glavne akcije. Radije zaboravite visoka očekivanja i pokušajte uživati u trenutku. 

SAVJET 3.  Zagrijte ulje za ­masažu

Zaboravite na hladne losione i ulja koja ćete istresti na kožu vašeg dečka direktno iz bočice, osim ako to nije neka sitna privatna osveta, jer tko voli naježenu pureću kožu. Budite kao pravi profi te najprije stavite malo ulja za masažu na dlan, zatim ga lagano zagrijte među dlanovima i tek tada ga nježno, najnježnije prislonite na njegovo tijelo.

SAVJET 4. Osluškujte pažljivo njegovo tijelo

Netko će poskočiti sa stola kada mu dotaknete vrat, netko će zaspati kada ga draškate po uhu, a netko će se početi trzati kao riba na suhom jer je škakljiv ako ga stisnete na pogrešno mjesto. Kužite? Ne masirajte čovjeka kao plastičnu lutku nego osluhnite njegovo tijelo, želje i signale. I ne zaboravite da s vremenom naše erogene zone mijenjaju i lokaciju i veličinu i osjetljivost. Pristupite svojoj ljubavi kao čovjeku kojeg vidite prvi put, a želite ga usrećiti. Krenite polako i otkrijte na koji dodir najbolje reagira, želi li nježniji ili jači pritisak i prilagodite se tome. Nemojte samo previše pričati jer riječi često remete pravu atmosferu u koju trebate upasti. Poanta je u tome da se uz što manje riječi i što više dodira jako dobro (i dubinski) upoznate.

SAVJET 5. Tehnike opuštanja

Mislite da prvo ide seks, a tek nakon njega opuštanje? Baš obrnuto? Svaki maser će vam reći da bi opuštanje trebalo biti osnova dobrog seksa. A opustiti se možete na dva načina – hard i soft. Ili ćete tijelo svog partnera čvrsto uhvatiti, gnječiti, masirati, a osjećaj lakoće nastupit će odmah nakon toga. Ili ćete mu prići vrlo nježno i suptilno, doslovno ga draškati i maziti istim pokretima koje ćete ponavljati sve dok tijelo ne pošalje mozgu poruku: “Daj, pusti kočnice više, opusti se potpuno.”  No definitivno najbolje opuštanje postiže se ako pri masiranju koristite obje ruke – jednom mu, primjerice, mazite vrat, a drugom prstima nježno prelazite kralježnicom kao da svirate klavir. OMG!

SAVJET 6. Zaboravite žurbu

Ako ste fan brzinskog seksa, morat ćemo vas razočarati i reći da ovdje nema kruha za vas. Jer ovaj vikend vi imate neki drugi cilj, a to je – produljiti užitke do maksimuma. Kako to postići s obzirom na to da tijelu treba neko vrijeme dok ga preplavi prava seksualna energija (čitaj: pravi hormonski koktel). Jednostavno! Tako što ćete se dugo masirati i dirati (sat-dva), dovoditi do vrhunca pa vraćati u zen mod. A kada u takvom stanju ekstra opuštenosti doživite orgazam, on će biti puno intenzivniji od onoga kada ste si u nekoliko sekundi rastrgali svu odjeću sa sebe i navalili na drugoga kao sivonja.

SAVJET 7. Ne skačite odmah na desert

Ne moramo vam previše objašnjavati jer vjerojatno i sami znate pravila bontona i kako se dolazi u goste. Sigurno odmah na ulazu ne pitate što je za desert, nego prvo pozdravite domaćina. Isto ponašanje vrijedi i kad je riječ o voljenom tijelu. Pozdravite ga najprije nježno, i to tako što ćete samo položiti ruke na određeni dio tijela i tako ih ostaviti neko vrijeme da se prvo privikne. Naime, istraživanja su pokazala da našem tijelu treba otprilike tri sekunde da shvati što se događa na njegovoj površini. Dakle, više mirovanja manje srljanja i vaš će se partner otopiti kao maslac na kroasanu, mljac!

SAVJET 8.  Budite kreativni i zaigrani

Sjećate se kada ste kao djeca na plaži kamenčićima crtali frendu na leđima skrivene poruke? Zašto ste zaboravili takve igrice? Nemate prave igračke? Ništa za to! Osvrnite se oko sebe i uočit ćete pregršt pravih rekvizita – svileni šal, cvijeće, kist za šminkanje, vilicu... I naravno, najbolji rekvizit svih vremena – vas! Klizite kosom po tijelu, pušite mu po koži, golicajte ga jezikom, bubnjajte mu prstima,  grickajtega... Ma znate i sami nastaviti, dajte mašti krila i poletite. 

SAVJET 9.  Zabavljajte se!

Ok, erotska masaža traži određenu ozbiljnost, ali to ne znači da se morate ponašati kao na komornom koncertu. Začinite masažu zgodnim igricama. Primjerice, osoba koju masirate može prije tretmana na ceduljice napisati mjesta koja ga posebno uzbuđuju i ona koja bi se mogla izbjeći, a na skali od 1 do 5 želi li cool ili hot stil. Ako vam ponestane inspiracije, poslužite se kartama za erotsku masažu, a dobitak ovisi o faktoru sreće. E, sad, hoćete li se nakon ovako super masaže na kraju poseksati ili duboko zaspati, ostavljamo vama na izbor. Vikend je dug i treba hodati u ponedjeljak. Dotad, uživajte do maksimuma!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj