Što otkrivaju vaši erotski snovi

27/08/2018

Zbog nekih snova ne silazi nam smiješak s lica, a drugi nas tjeraju na pomisao da smo uvrnuti. Ne brinite se! Erotski snovi otkrivaju želje i strahove s kojima se bojimo suočiti

Iako su mnogi seksi snovi užitak, drugi mogu biti prave noćne more. Novo istraživanje pokazuje da žene danas sanjaju više seksi snova nego ikada prije! Dotični, kažu psiholozi, otkrivaju vaše tajne strahove i želje. Stvari s kojima se danju ne suočavate, iako biste trebali, često isplivaju na površinu u snu. Nadamo se da će vam objašnjenja ovih nekoliko uobičajenih erotskih snova pomoći da shvatite što vas muči. 

SEKS S EKSOM San u kojem vodite ljubav s bivšim možda vas je nagnao na razmišljanje osjećate li još uvijek nešto za njega. Možda. Međutim, najvjerojatnije se uopće ne radi o njemu: bivši je možda samo simbol, u ovom slučaju za osobu s kojom ste u vezi. Vaša podsvijest je samo zamjenila trenutnog dečka s bivšom ljubavi. Što je okej ako je san romantičnog karaktera, ali ako u snu zapravo ne želite seks s njim ili to obavljate tek toliko da njemu ugodite, možda vam podsvijest šalje znak da vaš sadašnji posjeduje neku negativnu osobinu vašeg bivšeg. Ili da vam sadašnji ne odgovara.

SEKS S DJEVOJKOM Ako ste hetero, a sanjali ste lezbijski san, to ne znači da je vaša seksualna orijentacija dovedena u pitanje. Takav san često ukazuje na kvalitetna prijateljstva sa ženama. Mnogi su erotski snovi, naime, naprosto odraz psihičke i emocionalne povezanosti s nekim. 

VARANJE PARTNERA Budite se u znoju, razderani osjećajem krivnje i srama, baš kao da ste ga prevarili i na javi? Ili je u snu on prevario vas. Ako je veza svježa, možda još niste sigurni u to koliko je čvrsta. Ali ako se radi o dugogodišnjoj vezi, ovakav san mogli biste usnuti ako osjetite da mu je nešto drugo ili netko drugi u posljednje vrijeme počeo odvlačiti pažnju. Ili možda vama. 

SEKS S BIZARNIM PARTEROM Željko Kerum. Donald Trump. Vaš znojni šef s prhutavim ramenima.  Zašto biste sanjali san u kojem vodite ljubav s nekim tko vam je u stvarnosti užas. Možda nemate fizičku želju za njima nego za nečim što oni imaju. Možda želite novac, položaj, promaknuće ili muža. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo