Što kada je on jaaako obdaren?!

25/11/2018

Relax, it's just sex!

Maksimalno raširite noge. Odnosima s partnerom s manjim penisom odgovara stisnuta vagina, a kada su obdareni frajeri u pitanju, morate ciljati na ono suprotno. Odaberite poze koje vam dopuštaju da noge raširite najviše što možete.

Uzmite koliko god vam vremena treba. Nikako mu ne dopuštajte da bude grub ili nasilan s penetracijom. Veće spolovilo iziskuje više vremena i strpljenja. Također, nemojte prestati međusobno komunicirati. Recite mu što vam odgovara i je li vam ugodno.

Eksperimentirajte do mile volje. Isprobavajte nove kuteve i poze dok ne pronađete onaj koji vam savršeno odgovara. Sigurni smo da jednom kada pronađete savršeni recept nećete imati apsolutno nikakvih problema.

Aktivirajte mišiće! Da, ONE mišiće! Tijekom penetracije, stiščite vaginalne mišiće kao da nešto želite izbaciti van. Osim što će povećati ugodu, opustit će vaginalne mišiće i olakšati penetraciju.

Zaboravite na bilo kakav stres, paniku i strah! Iako se može činiti nemogućim, vaša vagina dovoljno je elastična i za najveći penis – naposljetku, iz istog mjesta izlaze i bebe. Ne brinite, samo se maksimalno opustite!

Makar bili jako vlažni, uvijek pri ruci imajte lubrikant. Tajna koja pali u svakom obliku kada je seks u pitanju. Formula je jednostavna – više lubrikacije znači manje neugode. 

Odradite dovoljno dugu predigru. Dajte si onoliko vremena koliko vam je potrebno. Uživajte u oralnom seksu i dodirivanju dok se ne približite vrhuncu. Onda ćete sigurno biti dovoljno spremni kako vam sama penetracija ne bi uzrokovala više boli nego užitka.

Krenite s odnosom tek kada ste apsolutno spremni na njega. Objasnite partneru kako vam je potrebno nešto više vremena za predigru, a ako vam on nije spreman podariti više pažnje i onoliko vremena koliko vam je potrebno prije penetracije, onda on nije pravi partner za vas!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo