Solo party

08/01/2019

Tko ne voli sebe, ne može voljeti ni druge, zar ne?

Za razliku od muškaraca, žene najčešće ne pričaju međusobno o masturbaciji pa je tako čest slučaj da se, ako uspijemo naći jednu tehniku koja nas dovodi do orgazma, uhvatimo te jedne metode kao pijan plota i ne eksperimentiramo dalje. Ako nemate frendicu s kojom dijelite detalje svojih solo avantura te se nemate priliku ogrepsti za koji dobar savjet evo cijeli popis načina kako začiniti svoj solo party.

Pripremite atmosferu

Ne postoji razlog zašto bi mirisne svijeće, seksi rublje i glazbena pozadina bile rezervirane samo za noći u paru. Budite malo sebični i dio toga ostavite samo za sebe. 

Eksperimentirajte s više načina stimulacije

Podjela na žene koje više vole internu ili eksternu stimulaciju ne mora biti tako rigorozna. Zašto ne biste probali oboje... u isto vrijeme?? Postoji pregršt igračaka koje vam omogućuju da dosegnete osjetljive točke u vagini dok istovremeno stimulirate klitoris. Počastite se.

Prvo analno iskustvo možete imati i sami

I tako je možda najbolje. Šalimo se, ali zaista ako ste znatiželjni, a strah vas je ili vam je neugodno, možda je najbolje da to mračno područje istražite sami. Takozvani "butt plug" je odlično rješenje za početnice jer postoje u više veličina, preporučujemo da ne počinjete s ničim što je veće od prsta.

Zajašite jastuk

Trljanje stidnih usana o nešto jedan je od najčešćih načina na koji žene počinju masturbirati. To je ujedno i jedan od najsigurnijih načina da postignete orgazam. Nemojte skidati gaćice (bit će manje nereda i više trenja) i pronađite nešto mekano, primjerice jastuk, plišanu životinju, hrpu rublja te odjašete prema orgazmu.

Znate li što je "edging"?

Znate ono kad ste s dečkom i namjerno mu odgađate orgazam kako biste povećali užitak? E pa ne biste vjerovali, to funkcionira i kada ste sami! Dovedite se do ruba orgazma i onda usporite, i tako u krug.

Uključite mozak

Ne kaže se bez veze da je najveći seksualni organ smješten među ušima. Ako trebate vizualne podražaje, potražite ih na internetu, nije sva pornografija samo za muškarce. Ili ako vas to ne pali, pustite mašti na volju.

Nemojte se ograničavati

Iako je stimulacija vagine i stidnice velik dio vašeg orgazma, ne znači da drugu, slobodnu ruku trebate pustiti da se ulijeni. Posvetite nešto pažnje i drugim dijelovima tijela i nećete požaliti. Osim toga, to je dobar način da upoznate svoje tijelo, a možda dođete i na ideju što želite isprobati sljedeći put s partnerom.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo