6 najčudnijih seksualnih ispovijesti... ikad!

22/02/2019

Dobiva li dvostruka penetracija novo značenje ako se istovremeno seksate u stvarnom životu i preko telefona?

1. "Ok, nismo se stvarno seksali, više je bilo trljanje preko gaćica. ali skinuli smo se do gaćica. Imala sam 16 godina i bila sam kod bake na ljetovanju, a on je bio iz tog mjesta. Cijelo stado ovaca nas je gledalo (i kao da su čekale hoćemo li se poseksati). Bilo je stvarno čudno."

2. "Htio je da mu šamaram testise. Nije mi bio problem udovoljiti njegovim željama, ali se to nekako suprotstavljalo svemu što sam mislila da znam o seksu u to vrijeme."

3. "Jedan me moj bivši dečko pitao mogu li proizvesti mlijeko da ga on pije iz mojih grudi. Čak je guglao koji su vitamini potrebni za to. Da stvar bude bolja, ja sam tada imala samo 19 godina i nisam još imala djecu."

4."Bila sam na trodnevnom glazbenom festivalu i upoznala sam nekog zgodnog dečka. Kada smo se počeli seksati, nazvao me moj prijatelj s povlasticama i nekako je ispalo da sam se istovremeno seksala s njim preko telefona i stvarno seksala s tim zgodnim dečkom. Zvuči bolje nego što je bilo."

5. "Jedno jako kratko vrijeme (uskoro će biti očito zašto tako kratko) sam izlazila s tim jednim tipom. Kada smo se prvi put seksali, počeo je rikati (ali doslovno rikati, stvarno glasno) kao lav dok je svršavao. Još nam je na početku upao njegov cimer. Osjećala sam se kao da sam usred nekog sitcoma."

6. "Bila sam u BDSM vezi s jednim čovjekom i on je nedavno bio na operaciji mozga (prije nekoliko mjeseci). Imao je napadaj dok su mi ruke bile u lisicama, noge zavezane, a imala sam i povez na očima. Na sreću ruke su mi bile povezane s prednje strane pa sam uspjela skinuti povez i pomoći mu. Kada se počeo osvješćivati sa zgražanjem me pitao tko mi je stavio lisice."

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo