Seksom protiv mamurluka? Zašto se toga nismo prije sjetili?!

03/12/2018

Dokazano provjeren recept koji vam nije pao na pamet...

Stručnjaci za seks i veze kažu kako je u ljudskoj prirodi biti željan malo akcije nakon burne prethodne noći. Ljudi žude za instant zadovoljstvom, a najbolji način da preživite sinoćnje pijanstvo je jedan dobar orgazam nakon kojega ćete biti spašeni od mamurluka.

I ptice na grani znaju da se za vrijeme seksa otpuštaju endorfin i oksitocin i kod žena i kod frajera, a ovi su hormoni i više nego dobrodošli nakon burne noći. Ipak, kada je riječ o seksu za vrijeme mamurluka, vjerojatno ćete biti prilično osjetljivi. Osjećate li mučninu, radije preskočite oralni seks, jer bi to mogla biti kap koja će preliti čašu. Također biste se mogli osjećati bolesno i malaksalo pa seks treba biti nježan i spor uz puno maženja. Za vrijeme mamurluka trebate emocionalnu povezanost i fizički kontakt pa se seks, kada malo razmislite, čini kao apsolutno logično rješenje.

Stoga, sljedeći put kada se prepustite blagodatima noćnog života, a takvih će u narednim tjednima biti, izbjegavajte hrpu hrane, tablete protiv bolova i umiranje u krevetu tijekom sutrašnjeg dana i prepustite se ugodnom seksu koji je bolje i zabavnije rješenje za oboje.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo