Seksi ideje koje će probuditi stare strasti

24/05/2018

U dugoj ste, lijepoj, stabilnoj i pomalo dosadnoj vezi, barem što se "akcije" tiče? Evo kako vratiti onu strast s početka dejtanja...

Zaskočite ga kad se najmanje nada. Priđite mu odostraga dok se brije i zavucite ruku i bokserice. Spustite se dolje južno dok priča s prijateljem na telefon...najvažniji je faktor iznenađenja...i uzbuđenja koji ga prati. 

Umjesto da skinete gaćice prije seksa, ostavite ih na sebi ...i samo malo pomaknite u stranu kad krene akcije. Osjećaj užurbanosti ali i "prepreke" na putu probudit će njegove instinkte i dodatno ga napaliti. 

Inspiraciju za seks potražite u filmovima i literarnim klasicima. Dočekajte ga ispred tv-a gledajući neku vruću erotsku scenu...i vidite ćete što će se desiti. Ili mu ostavite neki seksi citati iz knjige kao poruku na mobitelu.  

Hodajte po kući u štiklama. Ne brinite, ne morate to činiti dugo. Dovoljno je da se desetak minuta pravite da isprobavate nove štikle ispred ogledala pritom njišući bokovima pa da vas poželi tu i odmah. 

Njegova kravata ne mora biti samo oko njegovog vrata. Neka njome zaveže vaše ruke za krevet. Pustite ga neka povremeno bude glavni u seksu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj