Seks iznenađenja koja će ga oduševiti

04/07/2018

Ako ga povremeno zaskočite i upustite se u divlji seks kad se on tome najmanje nada, vaš dragi će se osjećati superpoželjno, a vi kao putena pohotnica kojoj nikad nije dosta. Element neočekivanog pojačava erotski doživljaj pa ćete oboje uživati u svakom dodiru

Zločesto: Muškarci očekuju jutarnji seks prije nego što ustanete iz kreveta. Zato će vaš dragi biti totalno zatečen ako ga zaskočite nakon tuširanja. Uvucite se u kupaonicu i naslonite na umivaonik ili perilicu potpuno goli i tako ga čekajte da izađe iz tuša. A onda ga pozovite da stane pred vas, licem prema vama, i obujmite nogama te privucite prema sbi. Ostalo znate!

Vraški zločesto: Nađite se na večeri poslije posla. Sjednite za stol u restoranu, a onda mu recite da ste zaboravili nešto u autu i da se odmah vraćate. Kad dođete do auta pošaljite mu poruku da dođe do vas. Povucite ga u auto i krenite u vruću akciju. Pripazite samo da ne budete baš na vidljivom mjestu na parkingu. Seks na javnom mjestu je iznimno uzbudljiv i zato što se bojite da ćete biti uhvaćeni. Probajte stražnje sjedalo: neka dragi legne na bok, a vi uz njega, leđima prema njemu. U tom položaju, na tom mjestu, tješnje ste povezani nego bilo gdje i seks mora biti fantastičan. 

Esktremno seksi iznenađenje: Navečer obično zajedno gledate tv dok mu vi ne zaspete u zagrljaju, onda se vi i vaša flanelska pidžamica prebacite u krevet, a on dođe za vama nakon sat, sat i pol, kad završi gledanje filma. Sljedeći put ga iznenadite: odvucite se pospano u krevet, presvucite u seksi crno rublje i štikle te vratite u sobu. Vrlo vjerojatno će i on već drijemati i biti jaaaaako ugodno iznenađen kad čuje vaš glas i otvori oči. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo