Prsten za penis s kamerom? Nismo oduševljeni!

21/03/2019

Ovo je ultimativni selfie stick za sve one koji žele zabilježiti svoj orgazam

Možda je najbolje da počnemo tako da zamislite Vennov dijagram (to su ona dva kruga koja se u jednom dijelu preklapaju). S jedne strane imate ljude koji vole snimati seks, s druge strane imate ljude koji vole prstene za penis (i one kojima trebaju da održe erekciju). Ljudi u sredini dijagrama (dakle, oni koji vole snimati seks, a vole i prstene za penis) bit će oduševljeni ovom inovacijom. I vjerojatno samo oni.

"Capture your climax" (u prijevodu: Zabilježite svoj klimaks) je slogan kompanije koja je proizvela "Cock Cam" prvi prsten za penis s kamerom. Ovo čudo tehnologije košta oko 1000 kuna (160$), a može se spojiti na Wi-fi i streamati sadržaj preko aplikacije na vaš mobitel (koja vam usput omogućuje da podijelite video s vašim partnerom).

profimedia-0419819082

Ako vam to ne zvuči kao najbolja ideja u današnje doba digitalne povezanosti, slažemo se s vama! Proizvođači garantiraju da se sadržaji ne pohranjuju na nikakav "cloud" tako da u slučaju hakerskog napada na tvrtku, vaši sadržaji ne bi bili kompromitirani. Ipak, to ne vrijedi za slučaj da je vaš mobitel hakiran jer su sadržaji pohranjeni u njegovoj memoriji.

Koliko god nam se postojanje ovakvog proizvoda ne čini kao dobra ideja, njegove su tehničke specifikacije zapravo zavidne - možete snimati 90 minuta sadržaja u HD-u(kao što je prikazano u ovom - NSFW! - videu u kojem jedan base jumper skače sa strap-on dildoom s pričvršćenim "Cock Cam-om"), a čak ima i "night vision" ili opciju noćnog snimanja.

Jedino što preostaje, sada kada je otvorena Pandorina kutija ekshibicionizma, nadati se da će kupci proizvod koristiti odgovorno, s pristankom druge strane i da neće kasnije zloupotrebljavati snimljene sadržaje.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo