Pravila seksa za jednu noć

13/02/2019

Da se kojim slučajem potpisuje sporazumni ugovor o seksu za jednu noć, evo koje bi bile njegove stavke...

1. Dolazak na tuđi teritorij Pri dolasku u stan Sudionice 1 Sudionik 2 će zanemariti činjenicu da u njezinoj kupaonici ima puno više paketića tampona nego mirisnih svijeća. Zauzvrat, Sudionica 1 će pri dolasku u stan Sudionika 2 pohvaliti njegovu strateški mudro odloženu gitaru. Dodatak: Ni pod kojim uvjetima na gitari se neće svirati tužne pjesme.

2. Skidanje Nakon što vidi Sudionicu 1 golu, prihvatljive i poželjne reakcije Sudionika 2 uključuju poglede divljenja, uzdahe i dodire. U nepoželjne se reakcije ubrajaju komentari tipa “sviđaju mi se žene kao ti, koje imaš za što uhvatiti” i “gdje si izgubila grudi”. Zauzvrat se Sudionica 1 obvezuje da će ispustiti uzdah divljenja u trenutku kad Sudionik 2 skine bokserice i neće ga pitati zašto ih je natraške obukao.

3. Seks: zabranjeni predmeti Ni pod kakvim okolnostima tijekom seksa neće biti korišteni: mobitel s kamerom, plišane igračke, hrana i štoperica.

4. Nakon seksa Tijekom postkoitalne konverzacije prihvatljive su teme o tome a) “Zašto je čudno što ste se upoznali u ...baru jer inače zalazite u drugi, puno bolji bar/klub”, b) Nove cool serije na Netflixu i c) Što je bolje - McDonald’s ili KFC. Ni pod kakvim okolnostima nijedna strana neće izgovoriti rečenicu: “I, što radiš sutra?”

5. Drugo jutro Sudionik 2 mora se praviti da spava dok Sudionica 1 a) ode oprati zube, b) odstrani ostatke razmazane šminke od sinoć. Ako je zid između spavaće sobe i toaleta tanak, Sudionica 1 zadržava pravo da pusti vodu iz slavine dok piški i tako izbjegne neugodnost.

ddfgdfdf

6. Iznenadna amnezija Ako jedan od sudionika zaboravi ime onog drugog, ima pravo zaviriti u torbicu ili džep svojih hlača i pročitati ga s vizitke koju je dobila/dobio ili komada papira na koji je zapisala/o broj dok druga strana u kuhinji pokušava napraviti savršeni omlet pomoću YouTube tutoriala.

7. Napuštanje stana Oba sudionika moraju biti svjesna da postoji velika mogućnost da pri izlasku iz stana nalete na cimera, roditelje ili u najgorem scenariju partnera drugog sudionika te se obvezati da će u tom trenutku izvaliti neku glupost koju će odmah požaliti.

8. Razmjena brojeva mobitela Sudionik 2 mora se obvezati da će tražiti broj telefona Sudionice 1, ne nužno kao izraz ozbiljne namjere nego prije svega kao čin dobre volje.

9. Društvene mreže Ni pod kakvim okolnostima nijedan od sudionika neće: a) poslati drugom zahtjev za prijateljstvo na Facebooku b) početi pratiti drugog na Instagramu ili Twitteru. Dodatak: pristojna doza uhođenja na društvenim mrežama se podrazumijeva.

10. Neugodni susreti Ako se sudionici naknadno sretnu, zadržavaju pravo praviti se da se jedva poznaju. Iznimke tom pravilu su: a) ako je jedan od sudionika u prolazu s partnerom, drugom je zabranjeno čak i jedva vidljivo kimanje glavom, što će se smatrati kršenjem protokola; b) ako je u blizini osoba koja je bila prisutna kad su se stranke spetljale, pozdravit će se strastveno i znakovito, kao da nikad prije ni poslije nisu imali bolji seks.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo