Oralni užitak za pamćenje

07/02/2013

Felacio nije nešto što ćete naučiti ako ste samo pročitali kako to najkvalitetnije napraviti. Uz teoriju je potrebna i praksa. Rutinu možete začiniti nizom sitnica koje čine razliku. Bilo da ste početnik u tom području ili samo tražite dodatnu inspiraciju, u tome će vam pomoći naši mali savjeti

s

Što vlažnije to bolje

Započnite lizanje polako od korijena penisa cijelom dužinom do vrha. Učinite to nekoliko puta. Ako primijetite da je vlažnost smanjena, tijekom "akcije" pobrinite se vratiti je.

Uhvatite najbolju poziciju
Nikome nije u interesu da vam se vrat ukoči. Smjestite se udobno. Neka vaš dragi legne na krevet ili neku drugu ravnu površinu da možete neometano doći do njegovih genitalija. Neometan pristup znači potpuni užitak.

Najbolja pozicija za njega
Za njega je tijekom oralnog seksa polovica užitka to što vas može gledati. Time će se pobuditi njegove fantazije pa su za to najbolje tri pozicije: kad leži na krevetu glave uzdignute jastucima radi boljeg pogleda; kad stoji i gleda vas dok klečite ispred njega i pružate mu užitak; kada vi ležite na leđima glave uzdignute na jastuku dok on kleči iznad vas, koljenima sa svake strane vašeg torza.

Zadirkujte ga
Mučite ga (naravno, ne doslovno), oblizujte, milujte - činite sve osim glavne stvari. Gledajte ga u oči i recite: "Želim te u svojim ustima." Stavite ga među grudi. Ljubite mu unutrašnju stranu bedara. Pustite mašti na volju. Sve vizualno će ga dodatno napaliti.

Pritisak na korijen penisa
Kombinacija pritiska i trenja ključna je za dobar felacio. Koordinirajte pritisak na korijen penisa koji držite jednom rukom s pokretima usnama.

Stenjite dok mu to radite
Potaknite mu sva osjetila pa tako i čulo sluha. Neka vas čuje. Ali nemojte to raditi na silu jer se čuje razlika. Uživajte u užitku koji pružate i doći će samo od sebe. Primijetit ćete da ga to itekako napaljuje.

Ne zaboravite prtljagu
Za pružanje potpunog užitka pozabavite se i testisima. Budite pažljivi i nikada ih ne stišćite prejako i ne udarajte. Svi ostali nježni pokreti i dodiri jezikom su dobro došli.

Zabavite se područjem između testisa i anusa
To je područje vrlo osjetljivo i svakako mu posvetite pažnju. Masirajte ga, lagano stišćite, tapkajte... samo budite nježni. Igrajte se različitim tehnikama i intenzitetom.

Potaknite prostatu
Za početak bi partnera trebali dobro poznavati i saznati voli li ovakav pristup. Ne činite ništa što on ne želi. Ako voli da mu prstima potičete prostatu, pobrinite se da na anus nanesete dovoljno lubrikanta.

Poljupci tamo iza
S ovim nećete pogriješiti. Lizanje i poljupci u području anusa vrlo su poticajni. Naravno, higijena je vrlo bitna. Tuširanje i pomno pranje prije akcije je obavezno! Pružanje užitka na ovaj način najkvalitetnije je ako on kleči nagnut prema naprijed. A tehnika, nježni poljupci u nizu, masiranje cijelim jezikom ili vrškom jezika kružnim pokretima... Trebat će vam vremena da se zagrijete, ali ćete sigurno dobiti pohvale zbog želje za isprobavanjem novih stvari.

Duboko grlo
Muškarci vole kad ga uzimate duboko jer je to osjećaj kao kad je u vagini. Počnite polako i svakim pokretom sve dublje. Ako vam ne uspije odmah, okrenite sve na šalu. On ne očekuje da postanete Linda Lovelace preko noći.

Gutanje bez gutanja
Dečki ne očekuju gutanje sjemena, ali vole neprekinutu stimulaciju tijekom orgazma pa možete sjeme ispljunuti nakon što je sve gotovo. A možete i tijekom velikog finala prijeći na ručnu stimulaciju.

Ne prestajte stimulirati penis sve dok nije potpuno gotov. Papirnatu maramicu diskretno već ranije stavite negdje da vam bude pri ruci pa je upotrijebite ako je potrebno. I zapamtite, i vi se trebate osjećati dobro nakon ovoga - postigli ste nešto sjajno, pružili ste mu maksimalan užitak!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo