Ludi ste u krevetu?

24/02/2016

Vjerojatno ste čuli da vaši muški prijatelji opisuju neke djevojke tim riječima. Ali kada govorimo o seksu, ta se ludost dijeli na dobru i lošu. Dobra je ona koja će partneru pokazati vašu nesputanost, a loša će ga natjerati da nakon noći strasti potraži pomoć kiropraktičara. Da bismo pojasnili razliku, pitali smo frajere što vole, a što ih užasava

s

Što je to "dobra" ludost?
Neoboriva je činjenica da muškarci vole žene koje su u krevetu pune entuzijazma. To može značiti da sa žudnjom pružaju oralni seks, nose donje rublje koje usijava atmosferu ili su uvijek spremne za drugu rundu. Sve je to znak da im je stalo do muškarca s kojim jesu. Muškarci vole žene koje vole seks i ne boje se isprobavati nove stvari. Kada smo ih upitali da opišu ženu koju povezuju s "dobrom ludošću", rekli su kreativna, pustolovna i voli eksperimentirati.

A loša?
Iako muškarci cijene maštovitost u krevetu, imaju svoje granice (tko bi rekao?!). Aktivnosti poput analnog seksa, igrice s njihovim "stražnjim vratima", S&M, ponude da se u igru uvede još jedna "igračica", čini se da su ipak previše za neke frajere (hvala bogu!). I još jedno iznenađenje u obliku dvostrukih standarda - čak i dečki koji su najperverzniji ponekad ne vole kada žena inicira zločestoće. "Čini se da muškarci žele vašu eksperimentalnost u krevetu samo kada je oni predlože i neće nužno prihvatiti kada vi inicirate nešto divlje", kaže seksualna pedagoginja Amy Levine. "Predlaganje bilo čega što se čini uvježbanim može ih dovesti do zaključka da ste isto pokušavali s mnogima prije njega." I potpuno suprotno od onoga u što vjerujemo, nisu svi muškarci zainteresirani za analni seks. "Neki ga muškarci i dalje povezuju s homoseksualnošću", kaže seksualna psihologinja i terapeutkinja Katherine Rachlin.

Kako otkriti njegovu granicu
Jedini način na koji možete saznati do koje granice možete ići s igrama u krevetu je razgovor s partnerom. Pričekajte trenutak kada ćete oboje biti opušteni, poput intimne večere kod kuće, da biste ga započeli. Usput mu spomenite neki seksi prijedlog o kojem ste čitali u Cosmu i recite: "Ja bih da to isprobamo. Što ti misliš o tome?"
Ako vam je draže dati prijedlog dok ste u krevetu, učinite to malim koracima. Nemojte ga samo iz neba pa u rebra vezati za krevet, otrčati po kameru i reći: "Napravimo nešto ludo." Ako ga vaš prijedlog očito zaprepasti, odustanite. Ali ako vidite zaintrigiranost i širok osmijeh, navalite!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo