Kako začiniti seks

22/02/2019

Svako malo potrebno je dodatno začiniti svoj seksualni život. Evo savjeta!

1. Otvoreni razgovor Procjenjuje se da 70 posto žena čezne za boljim podražajem klitorisa kako bi svršile tijekom seksa. Zato, posegnite rukom u svoje međunožje, razveselite se dok igra još traje i pokažite frajeru kako da on to učini. Uz to, sami možete kontrolirati svoj orgazam, a njega će to dodatno napaliti – win-win situacija!

2. Osuvremenite misionarski položaj – lezite na leđa, a obje noge dignite na jedno njegovo rame pa ga pustite da uđe. Takav položaj pomoći će vam da budete uži, a položajem koljena možete kontrolirati njegov ulazak te ga usmjeriti da pogodi točku koja vas toliko uzbuđuje, a koja se rijetko dosegne.

3. Lubrikant! Za vas i njega, prije i tijekom seksa! Gotovo 50 posto žena kaže da im vlažnost pomaže da lakše dožive orgazam. I zaboravite mit da je lubrikant samo za stare dame – danas ga koriste svi klinci, pa zašto ne biste i vi?

4. Položaj tzv. obrnute jahačice – umjesto da se okrenete prema njemu, zajašite ga i okrenite mu leđa. To je najbolji položaj da svojim mališanom dosegne vašu G-točku, a uz to će imati pogled na vašu pozadinu kakav nikada prije nije imao.

5. Prvo pravilo dobrog oralnog seksa – koristite se ustima i ne zaboravite na svoje ruke. Glavić stavite u usta, lickajte ga i grickajte kao najukusniji sladoled, a istodobno rukom stegnite ostatak penisa, cijedite ga, klizite po njemu cijelom dužinom i mijenjajte ritam – različitost je ključ uspjeha.

6. Zaustavite ga kad se počne ritmično (i presnažno) zabadati dosadnim unutra-van pokretima. Umjesto toga, neka uđe u vas pa neka malo kruži bokovima, a potom ga izvadi i samo vrškom kruži po vašim usminama. 7. Umjesto da jedno drugo zadovoljavate tijekom oralnog seksa (mislimo na 69), unesite malo ritma pa to činite naizmjenično: poza je ista, ali dok jedno radi, drugo se može opustiti, uzdisati, stenjati i uživati.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo