Kako se seksati stojećke?

18/09/2012

Gledate kako to rade na filmu i sve ide tako glatko. Kad se s partnerom upustimo u takve igrice, nikad ne prođe bez posrtanja. U čemu je tajna?

stojecke

Pa u ponavljanju! Svaka scena se ponavlja unedogled dok sve ne bude savršeno. Ne razbijajte glavu zato što vaš seks stojećke ne izgleda filmski jer to je nemoguće. Za stvarne ljude sjedinjenje na dvije noge može biti pravi izazov jer iziskuje koordinaciju, snagu i balans. Iako te manevre nije najjednostavnije izvesti, i vi definitivno ne zaslužujete Oscara za tu ulogu, što više seks poza stojećke usavršite, vaš će intimni život biti vrući. 

Seks stojećke je najbolji kad su partneri otprilike iste visine. Ako je vaš dečko dosta viši od vas, stanite na stepenicu ili bilo kakav drugi čvrsti potporanj kako biste mogli biti ‘oči u oči’. Dok jedno drugome prodirete u pogled u labavom zagrljaju, neka vaš dragi lagano poklekne da bi mogao ući u vas i potom neka se lagano uspravi.

Da biste osjetili pravo lebdenje od strasti, nagnite se lagano unatrag da bi njegova pelvična kost pritisnula vaš klitoris pri svakom prodiranju. Ako žudite za dubljom penetracijom, pokušajte stajati na jednoj nozi, a drugu zakačite oko bokova vašeg muškarca. Neka on rukom drži bedro te vaše noge da biste bili stabilniji. Vi se u ovom položaju nećete moći puno pomicati, ali on može dodati fine promjene u pokrete njišući vas naprijed-natrag.

Ako spadate u perolaku kategoriju ili on ima snagu Herakla, imate pristup za vožnju u sljedećoj okomitoj pozi – stavite ruke oko njegova vrata, neka vas podigne držeći vas za bedra ili stražnjicu i omota vaše noge oko svojih bokova. Poza će biti manje naporna i moći ćete uskladiti svaki pokret ako ste naslonjeni na zid ili kakvu drugu tvrdu površinu.

Za još malo okomite seksi raznovrsnosti stanite njemu okrenuti leđima, priljubite bedra i neka tako uđe u vas odostraga. Ne samo da će na taj način postići dublju penetraciju, nego će mu i ruke biti slobodne da se bave drugim dijelovima vašeg tijela.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo