Genijalne lokacije za kvikije!

17/05/2018

Nemate vremena ali imate jaku želju? Imamo ideju!

AUTOTURAŽA. Gdje? Na suvozačevom sjedalu. Ima više mjesta za noge, nema kvačila ni upravljača koji će vam nažuljati leđa. Kako? Spustite sjedalo i pomaknite ga unatrag koliko ide. Neka on legne a vi ga opkoračite. 

RUSH HOUR. Gdje? U njegovom ili vašem uredu. Pod uvjetom da nije open space. Kako? Zaključajte vrata, navucite zavjese i recite tajnici da imate važan stastanak. Kratki oralni je dobar uvod, a potom zadignute suknje i raskopčane bluze sjednite u njegovo krilo. 

LIFT. ILI STEPENICE. Niste to mogli obaviti kod kuće jer je puna djece ili gostiju? A na poslu imate open space. Auto je premalen. Predlažemo brzinski seks u zaustavljenom liftu ili na požarnim stepenicama u vašoj zgradi. Pet minuta je sasvim dovoljno. 

U KUPAONICI VAŠIH PRIJATELJA. Na roštilju ste ili večeri kod prijatelja. Dosta ste popili i mjerkate svog dečka onim požudnim pogledom. Najradije biste ga odvukli kući i iskoristili? Jedan "oralac" u kupaonici vaše prijateljice dat će mu do znanja koliko vas "pali" i začiniti vam subotnje poslijepodne. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo