Dragi, vrijeme je za seks poduku

20/02/2019

Tijekom seksa ponekad vam dođe da prasnete u smijeh. Zašto trlja vaš klitoris kao da pokušava zapaliti vatru, žuri se s predigrom ili se zabija u vas kao da traži naftu?

Zato što ne postoji škola u kojoj frajere uče kako detektirati G-točku ili svladati vještinu oralnog seksa. Glavni su im izvor znanja (osim jednako slabo upućenih frendova) pornići, a uraci poput “Muškaraca u tajnicama”, “Spermudskog trokuta” ili “Sperminatora”, nažalost, nisu vrhunac edukativnog programa. Carlin Ross, autorica knjige “How to Make a Girl Come”, savjetuje da sljedeći put kad zabrlja ne šutite nego mu to otvoreno i kažete.

 Želite da vam govori “prljavo” dok vodite ljubav Najbolji način da se to ostvari jest da sami inicirate takvu komunikaciju, tj. da vi započnete dirty talk. Recite mu “volim te osjetiti u sebi”, “moja mačkica je potpuno vlažna i čeka te” ili “tvoj jezik je čudesan”. Ili nešto drugo što znate da će ga napaliti ili motivirati da se otvori i počne pričati. Seksologinja Jill McDevitt savjetuje da mu postavite nekoliko provokativnih pitanja tipa “koliko želiš da raširim noge” ili “koliko žudiš za mojom ribicom”. Mnogi bi frajeri voljeli započeti dirty talk, ali se ne usude jer se boje da će ispaliti nešto glupo ili vulgarno. Mnoge djevojke voljele bi to isprobati, ali im je neugodno. Za ekstremno sramežljive partnere Carlin Ross preporučuje pomoć literature: “Donesite u krevet svoj najdraži erotski roman i zamolite ga da vam pročita neki vama posebno uzbudljiv odlomak.” Kad se oboje dovoljno opustite, počet ćete spontano izgovarati vruće rečenice koje ne dolaze iz knjige nego iz vaših glava.

dfdfdfdf

Želite da se prestane ponašati kao bušilica na naftnom polju To zabijanje u vašu vaginu definitivno je potez koji je pokupio iz pornića. I koji vam se nimalo ne sviđa. Ponekad se osjećate kao da ste zid u koji udara neki čekić. “U dvadesetima i tridesetima često sam se susretala s frajerima koji su bili previše žestoki i brzi u krevetu pa sam promijenila strategiju. Inzistirala bih da budem gore (obično uz izgovor da me ta poza najviše pali) i tako diktirala tempo koji meni odgovara”, kaže Ross. “Kad bismo zamijenili položaj, a moj bi se partner opet previše zanio, usporila bih ga tako što bih stavila ruke na njegove kukove i prilagodila njegov ritam svom”, dodaje. Što god mislili, dečko vam neće zamjeriti zaigrate li ulogu vođe, garantiramo! Štoviše, bit će presretan što ste napokon preuzeli inicijativu. Muškarcima je, naime, veliko opterećenje to što se od njih očekuje da u krevetu “sve znaju i iniciraju”, tj. što partnerice tu odgovornost prebacuju na njih. Zato ih najviše pale seksualno oslobođene djevojke jer ih nema mnogo. 

 Želite da kaže nešto lijepo o vašem tijelu dok vodite ljubav Ženu ništa neće tako opustiti i podići joj samopouzdanje u krevetu kao komplimenti na račun njezina izgleda i tijela. Anita (31) kaže kako je odavno prestala čekati da joj dečko spontano udijeli kompliment dok su goli pa ga otvoreno pita: “Kako ti se sviđa moja guza?”, “Kako ti se sviđaju moje grudi?”, “Što misliš o mom tijelu?”... Bojite se da bi to ispalo kao da žicate komplimente? Nemojte se time opterećivati. Zašto ne biste čuli ono što vaš partner ionako misli?! Ako ipak niste tako smjeli, poslužite se malim trikom. Ispod poslovne odjeće odjenite seksi donje rublje i iznenadite ga kad dođete kući s posla (ili mu uletite u ured u pauzi za ručak, naravno ako je sam). Tako nešto ne očekuje i sigurno će imati neki oduševljeni komentar kad shvati.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo