8 ideja kako začiniti seks za Valentinovo

11/02/2019

Želite nešto posebno? Ove bi vam ideje mogle poslužiti kao inspiracija

Uživite se u nove uloge

Jeste li ikada probali "roleplay"? Dogovorite se da se "slučajno" sretnete u baru kao stranci i vidite kuda će vas noć odvesti u novim ulogama...

Unajmite sobu u hotelu

Ovo se može nadovezati na cijelu priču s ulogama, ali i sama pomisao na doručak u krevetu je dovoljno uzbudljiva.

Poklonite si čokoladu

Jeftino je, a i opće je poznata činjenica da je čokolada prirodni afrodizijak...

Napravite posebnu playlistu

Nećemo ulaziti u to koju vrstu glazbe smatrate prigodnom, ali sastavite podužu playlistu, namjestite atmosferu, natočite vino i prepustite se strastima (ako ćete slučajno doći na ideju da uključite vino u vaše seksi igrice, imajte a umu da se teško skida sa svijetlog kauča).

profimedia-0258083453

Uključite i hranu

Kojeg god da muškarca pitate bi li ga razveselilo da mu djevojka u seksi rublju posluži omiljeni desert u krevet rekao bi da, a zatim bi vrlo vjerojatno dodao da bi je i ženio.

Seksajte se prije večere

Razmislite o tome ovako - ako pojedete večeru i popijete bocu vina, bit će vam teško ostvariti najbolji seks u životu jer ćete oboje biti pretromi. Stoga se prvo seksajte, dodatni je faktor uzbuđenja da ćete tako odmah "preskočiti" na glavnu stvar, a i činjenica je da onda možete u miru jesti i piti bez brige o tome kako ćete se seksati poslije.

Kupite jedno drugom seksi igračku

Ili lubrikant, bilo što, što možete odmah isprobati zajedno.

"Sextajte" cijeli dan

Ako ćete cijeli dan dizati napetost oko seksa navečer i nabrijavati ga vrućim porukama ili fotkama, pripremite se na eksploziju strasti!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo