5 znakova koji pokazuju da niste seksualno kompatibilni

10/01/2017

Možda se odlično slažete, dijelite zajedničke interese i poglede na život, ali jeste li skladni u krevetu. Neki parovi jednostavno nisu seksualno kompatibilni, provjerite li mučite li se vi sa ovim stvarima te pokušajte barem neke promijeniti ako želite sačuvati vezu

Postoje ljudi koji imaju odličan odnos, ali među plahtama jednostavno ne mogu pronaći zajednički jezik. Ovo su najčešće boljke parova koji jednostavno nisu seksualno kompatibilni što može izuzetno loše utjecati na njihovu vezu.


1. Seks gotovo nikad nije spontan

U dužim vezama nekad nestane spontanosti i to je veliki problem. No, problem je ako je tako od samog početka i ako partneri ne rade na tome da održavaju strast. Ako se pitate što je to međusobno zavođenje, vrijeme je da pod hitno poradite na tome.

2. Neprilagođeni libido

Za partnere to može biti poprilično frustrirajuće. Primjerice, on želi seksualni odnos pet puta tjedno, dok je vama sasvim u redu dva puta tjedno. U ovom priči nitko nije zadovoljan i uvijek se netko mora prilagoditi.

3. Rijetko kad ste zainteresirani za seks u isto vrijeme

Problem se javlja kada ste vi željni maženja i seksa, a on nije i obrnuto. Ako se takve situacije događaju često to može izazvati poprilično nezadovoljstvo u ljubavnom odnosu.

4. Ne postoji poza u kojoj oboje uživate

Ma koliko vam se to čini neobično, ali jako je bitno da oboje uživate u sličnim stvarima u seksu. U suprutnom ako ne volite iste poze, u bilo kojem trenutku za vrijeme seksa, jedno od vas dvoje ne uživa.

5. Ne možete više zamisliti seks bez upaljenog televizora

U redu je ako je televizor upaljen zbog filmova za odrasle kojim želite malo ‘začiniti’ stvari, ali nikako nije dobro ako se umjesto toga na televiziji prikazuje utakmica ili serija. Što brže zagasite televizor.

Story.hr

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo