5 provjerenih trikova za duži seks

01/03/2019

Dragi vam prebrzo svrši? Ne brinite, prerana ejakulacija je jedan od najčešćih problema u seksu, ali i onaj koji se najlakše riješi

Jeste li znale da svaki treći muškarac u nekom trenutku svog života ima problema s preuranjenom ejakulacijom? Ako je opis vašeg seksualnog života "Nestali za 60 sekundi", ovo je za vas...

Ipak, prije nego što pokušate neke (ili sve) od ovih trikova, bilo bi dobro da nagovorite dragog da ode pregledati prostatu, mokraćni sustav i razine hormona kako biste isključili sve moguće medicinske razloge za preuranjenu ejakulaciju.

Smanjite njegovu osjetljivost

Postoje proizvodi koji su posebno napravljeni kako bi smanjili osjetljivost tijekom seksa, a to su kondomi, kreme i sprejevi. Kondomi su ionako nužni da se zaštitite od spolnih bolesti, a bonus je da mogu smanjiti osjetljivost penisa. Kod specijaliziranih krema i sprejeva je problem da bi mogle smanjiti i vašu osjetljivost pa ih je bolje staviti s "unutarnje" strane kondoma.

Iskoristite nuspojave antidepresiva

Dokazano je kako je jedna od nuspojava antidepresiva otežani orgazam, a liječnici su počeli prepisivati lijekove kao što su Prozac, Zoloft, i Paxil muškarcima koji imaju problem s preuranjenom ejakulacijom.


Eksperimentirajte s opremom

Iskoristite seks igračke da produžite seks, konkretno mislimo na vibrirajući prsten. Pronađite prsten koji je elastičan i rastezljiv i nemojte da ga vaš dragi koristi duže od 20 minuta svaki put. Vibro prsten će mu pomoći da krv ostane u penisu, a erekcija duže traje.

Njegova masturbacija je vaš saveznik

Dokazano je da masturbacija pomaže kod problema s preranom ejakulacijom. Idealno bi bilo da se vaš dragi olakša dva sata prije odnosa, ali čak i ako masturbira ujutro, a vi se seksate navečer, trebao bi izdržati dulje.

Pričajte o tome

Ako možete pričati o tome, možete to i zajedno riješiti. Imajte na umu da je to jedan od glavnih izvora srama za muški rod i da morate biti jako oprezne s tim kako pristupate toj temi. Ne želite ga dodatno povrijediti. Mnogo muškaraca osjeća pritisak da moraju biti dobri u krevetu pa bi bilo poželjno da razgovorom uklonite taj pritisak, a ne da ga još dodatno povećate. Pažljivo birajte riječi!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj