20 pjesama koje parovi obožavaju slušati tijekom vođenja ljubavi

17/02/2017

Nikada nećete pogoditi koja se pjesma pronašla na prvom mjestu!

Anketa koju je među svojim korisnicima sproveo web servis za slušanje glazbe, Spotify, pokazala je da je omiljena glazba parova tijekom seksa, ona iz filma Dirty Dancing, u kojem je briljirao Patrick Swayze i kao glumac i kao pjevač nezaboravne pjesme "She's Like The Wind."Na drugom mjestu ovog istraživanja koje je napravljeno još 2012. godine, a sad opet dobiva na važnosti na listi najslušanijih pjesama tijekom vođenja ljubavi je "Sexual Healing" Marvina Gaya. Najveće "iznenađenje" je Ravelov "Bolero" koji se našao na trećem mjestu. Zatim slijedi pjesma "Take My Breath Away" koju je grupa Berlin snimila za film "Top Gun", dok peto mjesto drži cijeli aranžman Barryja Whitea.

Na šestom je ponovo Marvin Gaye s pjesmom "Let's Get It On", na sedmom "Unchained Melody" grupe Righteous Brothers, a na osmom "My Heart Will Go On" od Celin Dion iz filma "Titanic."

Posljednja dva mjesta na popisu zauzele su pjesme "Je t'aime, moi non plus" Serga Gainsbourga i Jane Birkin i "I Will Always Love You" Dolly Parton u verziji Whitney Houston.


Preostalih deset mjesta zauzimaju pjesme

11. "Don`t Want To Miss A Thing" - Aerosmith
12. "Sex On Fire" - King Of Leon
13. "Sound of Music" - Rodgers & Hammerstein
14. "Uvertira 1812" - Tchaikovsky
15. Glazba iz filma "Grease"
16. "I Feel Love" - Donna Summer
17. "I'll Make Love To You" - Boys To Men
18. "Mama Mia" - ABBA
19. "Sex Bomb" - Tom Jones
20. Glazba iz filma "Star Wars"

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo