10 stvari o kojima žene razmišljaju nakon orgazma

14/12/2015

Trebam li ga zamoliti da naruči pizzu ili se podrazumijeva da želim da to napravi?

1. NAPOKON! Da, da, da! Evo gaaaaaaa...

2. Oh jesam li ja to upravo ejakulirala? Je li ovo ejakulacija? Pitala bih ga, ali ne želim da misli da se to nikad prije nije dogodilo jer će ga to navesti da misli da je bog seksa ili nešto slično. Google je moj najbolji prijatelj.

3. Vrijeme je za drijemanje. Zauvijek. Trenutno ne postojim zato nemoj pokušavati razgovarati sa mnom. Ozbiljno. Što se tebe tiče, ja već spavam. Boooook.

4. Imamo li tortu u kući? Ili bar nekakvu pitu? Oh! Imam krumpiriće od sinoć! Ali onda bih se trebala pomaknuti. Hm, pitam se smijem li ga zamoliti da mi donese krumpiriće ili ću zbog toga zvučati lijeno?

5. Molim te prestani me dirati, ne šalim se. Sve je previše osjetljivo. Zašto muškarci misle da su oni jedini kojima se to događa?!

6. Zašto si me odmah prestao dirati?! Da, imala sam orgazam, ali da me nisi istog trenutka prestao dirati možda bi ih imala još četiri ili pet. Zapravo sigurno bih. Dobro. Sve pet. Nema veze. Ne, nema veze. Samo ti gledaj Igru prijestolja.

7. Nisam očekivala da će se ovo dogoditi. Izgleda da je 45 minuta objašnjavanja i duboke koncentracije ipak donijelo nekakve rezultate. „Doslovno stavi svoju ruku ovdje gdje je sad moja. Da, Marko. Nastavi to raditi. Nemoj raditi ništa drugo, to je za tebe previše komplicirano.“ Isplatilo se.

8.  Moram li ti vratiti uslugu ili mi dopuštaš oko pet sati ležanja i gledanja u prazno? Jedna od najgorih stvari kod zadovoljavanja je ta što imam doslovno nekoliko sekundi užitka prije nego ga u potpunosti trebala ignorirati jer ti i tvoj penis očekujete vraćanje usluge. Ma super.

9. Trebam li ga zamoliti da naruči pizzu ili se podrazumijeva da želim da to napravi? Awww naručio ju je i bez da sam išta morala reći. Ja sam takva sretnica. Čekaj, je li upravo tražio ekstra inćune? Koji k****?!

10. Baš. Ništa. Ovo je rijetkost, ali idealno. Ako je razmišljanje o ničemu preteško, torta je dobra alternativa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj