10 situacija u seksu koje trebate izbjegavati

08/01/2018

Koliko god vam se činilo da su dopuštene i da neće upropastiti seksualni užitak, ovo su prave ubojice ljubavi i strasti!

Ako želite potpuno uživati u čarima seksa i uspostaviti veću bliskost sa svojim partnerom, morate imati na umu sljedećih 13 stvari koje morate izbjegavati:

1. Odlazak u kupaonicu na „osvježavanje“ prije svakog seksa

Jasno nam je da želite dobro izgledati, svježe mirisati i biti neodoljive u svakom trenutku, ali ne trebate prekidati trenutak kako biste otrčale u kupatilo oprati zube. Samo se opustite...

2. Seks s muškarcima koji od vas zahtijevaju da ih oralno zadovoljite, ali ne vraćaju uslugu

Dosta nam je nepravednosti! Vaša vagina nije čudna ni odvratna, a okus nije ništa lošiji od njegovog. Stvar je jednostavna - ako vi možete njega zadovoljiti, on bi isto, sa zadovoljstvom, trebao to učiniti za vas.

3. Ne znate kada se posljednji puta testirao na spolne bolesti

Ako niste u stabilnoj vezi i spavate s frajerom prvi put, ne izbjegavajte to pitanje ni pod koju cijenu.

4. Ne priznajete da vas nešto zapravo boli

Osim ako je frajer potpuni divljak, sigurno vas ne želi povrijediti. Ipak, on ne može znati što vam izaziva nelagodu ili vas boli ako mu to same ne kažete ili ne date stavite do znanja. Tako barem radi većina i zasad funkcionira sasvim dobro. Probajte.

5. Lažni zvukovi uživanja

Ako uzdišete na svaki njegov pokret, čak i onaj koji vam nije baš toliko ugodan, on nikada neće znati da ćete o ovom seksualnom iskustvu kasnije pričati na kavi s prijateljima kao o nečemu najgorem što ste ikada iskusile. Ako vam je dosadno, onda tako i izgledajte, a ako uzdišete, radite to jer vam je stvarno dobro.

6. Niste direktne i ne govorite mu što točno želite

On ne može čitati vaše misli. Dovoljno mu je napomenuti: „Ovo mi se stvarno sviđa“, ili: „Nemoj to raditi“.

7. Tijekom seksa brinete se o višku kilograma

Sav trud ulažete u uvlačenje trbuha i pokrivanje osjetljivih dijelova do te mjere da se uopće ne koncentrirate na ono što je bitno – seks. Mislite li da će takav stav seks učiniti dobrim i nezaboravnim? Teško.

8. Odbijate seks jer se niste obrijale

Bez obzira na to jesu li u pitanju vaše noge ili ono „dolje", sumnjamo da će ijedan frajer komentirati nešto u stilu: „Zašto nisi obrijala noge? Molim te, makni se od mene.“ Ako se to dogodi, molimo da nas obavijestite.

9. Ne želite mu priznati da se zapravo ne želite seksati s njim jer ste dobile menstruaciju

„Ne znam, ne osjećam se dobro“, je jednostavnije? Iskreno, takva rečenica samo će pokrenuti dugi razgovor na kraju kojega će vam donijeti juhu jer je zbunjen. Vjerovale ili ne, muškarci znaju da svaki mjesec imamo menstruaciju!

10. Glumite orgazam

Laganje ili glumljenje orgazma je nešto što muškarce u krevetu ljuti više od svega, ali činjenica je da nam je lakše odglumiti veličanstven orgazam, nego priznati: „Što god ovo bilo, ne sviđa mi se i ne zadovoljava me“, jer vas brine njegova reakcija. Poslušajte naš savjet: vodite ga korak po korak, recite mu što je poželjno, a što nije, a ako nije voljan raditi na svojim vještinama da bi vas zadovoljio, bježite dok nije kasno.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo