Želite li make up koji traje satima?

04/01/2019

Novi Avon mark. Tattoo proizvodi za usne i obrve donose jedinstvenu dugotrajnost i intenzitet.

Avon u svojoj mark. liniji kojom preispituje granice inovativnosti u makeup-u, donosi nešto potpuno novo i drugačije: make-up koji je toliko dugotrajan i intenzivan da je baš poput tetovaže. Mark. Lip Tattoo olovka i ruž za usne i mark. Brow Tattoo olovka za obrve jedinstveni su make up proizvodi: sloboda i bezbrižnost nešto je čemu svaka od nas koja nema vremena za stalne popravke svog make-upa, sigurno neće odoljeti!

mark Tattoo_women

Avon mark. Lip Tattoo dvostrana olovka za usne služi i kao olovka i kao ruž za usne, te usnama daje intenzivnu boju koja traje satima. Precizan vrh s jedne strane omogućuje lako iscrtavanje i definiciju usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bogatom bojom visokog intenziteta, koja ne isušuje usne. Dolazi u 8 neodoljivih nijansi.

mark Lip Tattoo_Give Me Heat usne (1)

Avon mark. Brow Tattoo olovka za obrve donosi jedinstven inovativan aplikator s trostrukim vrhom, koji imitira prirodne dlačice i omogućuje savršeno precizne poteze, kako bi oblik obrva i njihova definicija i gustoća izgledale što prirodnije. Inovacija kojoj nećete odoljeti donosi i boju koja će trajati tijekom cijelog dana.

Efekt profesionalno iscrtanih obrva u trenu, uz izbor čak 3 različite nijanse.mark Brow Tattoo_all shades

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo