Želimo novi broj Men's Healtha - na prvi pogled!

14/12/2018

Prve su pahulje snijega dobra izlika da se udobno smjestite negdje na toplom i pročitate novi broj Men's Healtha!

Jason Momoa, glumac poznatiji kao Aquaman i Khal Drogo iz Igre prijestolja, nije slučajno na naslovnici prosinačkog izdanja Men's Healtha - novi je broj krcat brutalnim treninzima, receptima za mišićno gorivo, efikasnim modnim savjetima i trikovima za ocjenu više u krevetu.

collage mamoa

Za zagrijavanje smo vam priredili pravu poslasticu - ne radite ništa, a mišići rastu! Ok, pritom ćete nekoliko minuta morati provesti u izdržaju - i to ne u jednom, nego u sedam dinamičkih izdržaja koje je za vas priredila dubrovačka trenerica s riječkom adresom Arijana Brković. Izdržite li muški tih sedam vježbi, čeka vas još jedna opaka trenerica - Danijela Pupovac osmislila je treninge koji će vas vratiti u formu i prije 1. siječnja.

Nakon treninga valja nešto prigristi. Mi nudimo puricu; ali ove godine zaboravite mlince i puretinu sljubite s povrćem ili kefirom, smotajte je u roladu, napravite od nje paštetu. Ili njome napunite burrito. A za savjet kako pravilno smotati tortilju pobrinuo se poznati chef Arthur Gonzales.

Za kraj, malo praktičnih savjeta - u ovom vas broju upoznajemo s umjetnošću blefiranja! Naime, u vremenima koja određuju lažne vijesti i samoproglašeni stručnjaci, uspjeh se ne mjeri vašim znanjem, nego onim što drugi misle da znate. Stoga, kad se nađete među muljatorima, morate igrati njihovu igru - donosimo vam veliki vodič kako u toj igri i pobijediti.

Pročitajte novi broj Men's Healtha - najbolje građenog časopisa za muškarce!

 

naslovnica

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo