Zanima vas kako izgleda beauty raj?

08/03/2019

Molimo vas da izdvojite par minuta i odgovorite na sljedeća pitanja:

1. Volite li se šminkati?
2. Znate što su highlighteri, bronzeri, konturiranje, primeri i fixeri?
3. Uživate u isprobavanju različitih boja lakova?
4. Želite kupnju kozmetičkih proizvoda po sajamskim cijenama?
5. Želite vidjeti svjetski poznate frizerske stiliste?
6. Znate što želite i bez sugestija svog omiljenog frizera?
7. Planirate promijeniti boju kose ili frizuru?
8. Želite upisati kozmetičku/frizersku školu ili već istu pohađate?


Ako ste na većinu pitanja odgovorili potvrdno sve što vam treba je BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB.
Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10.ožujka. U četiri paviljona više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote.
Novost ovogodišnjeg izdanja je HAIR SHOW sa svjetski poznatim imenima iz branše poput Guy Tanga, Kevina Luchmuna, Indire Schauwecker i Efija Daviesa i i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.
Uvodimo i novu, atraktivnu temu TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom Zagreb predstaviti će deset odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža. Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.
Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske, a učilište Profokus organizirat će make up natjecanje na temu “Pop of Color” kao i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn”.
Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca u sektoru ljepote odlična su pozivnica za posjetu „najljepšem“ sajmu Zagrebačkog velesajma.
Više informacija možete naći na www.zv.hr.
Radujemo se susretu s vama!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo