Story i Arena Centar vode te u shopping s influencericom

06/12/2017

Ovoga Božića, Story i Arena Centar odlučili su nagraditi dvoje sretnika shoppingom s Anom. Nagradni natječaj traje do 8.12. kada će Ana odabrati jednu sretnicu i jednog sretnika koje će odvesti u shopping i svojim savjetima im pomoći odabrati komade koji će im obogatiti garderobu i osigurati savršen outfit koji nigdje neće proći nezamijećeno.

Influencer je svakako jedna od riječi godine koju na dnevnoj bazi čujemo barem nekoliko puta. Iako influenceri na modnoj i marketinškoj sceni postoje već dulje vrijeme, njihova je popularnost kao i popularnost samog naziva naglo porasla posljednjih mjeseci paralelno s rastom popularnosti društvenih mreža, a prvenstveno Instagrama koji se iskristalizirao kao savršena platforma za promociju najnovijih trendova i popularnost kojega je sa sobom donijela potpuno nova pravila u svijetu marketinga. 

Da bi netko postao influencer, potrebno je puno godina rada, truda i odricanja, a ni nakon toga 'influencing' nije jedino na što se influencerima život svodi. Simpatizirali ih ili ne, jedno im se mora priznati - ne postoji nitko tko trendove poznaje bolje od njih. Ako ste u potrazi za točno određenim komadom odjeće ili modnim dodatkom, oni će za vas bez imalo dvojbe u najkraćem mogućem roku pronaći najbolje rješenje. 

Jedna od influencerica na domaćoj modnoj sceni je i Ana Karadžole koja već nekoliko godina putem svojeg bloga Psycho Couture zaljubljenike u modu vodi kroz najnovije trendove, kolekcije domaćih dizajnera, pravila s kojim svaka fashionistica mora biti i upoznata, ali i ona pravila koja vrijedi prekršiti kako se ne biste utopili u masi, već se istaknuli prepoznatljivim stilom.

Ovoga Božića, Story i Arena Centar odlučili su nagraditi dvoje sretnika shoppingom s Anom. Nagradni natječaj traje do 8.12. kada će Ana odabrati jednu sretnicu i jednog sretnika koje će odvesti u shopping i svojim savjetima im pomoći odabrati komade koji će im obogatiti garderobu i osigurati savršen outfit koji nigdje neće proći nezamijećeno. Potrebno je samo imati više od 18 godina, na vrijeme se prijaviti u komentarima na njezinom Instagram profilu i imati malo sreće da za shopping iz snova budete odabrani baš vi!

2

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo