Promo

REPLAY PROLJETNA AKCIJA – Više od 100 artikala na 30% popusta!

18/04/2019

Više od 100 artikala sniženo je za čak 30%! U primamljivu ponudu ulazi velik dio asortimana što će zasigurno obradovati sve ljubitelje modne marke Replay. Akcija traje od 11. do 22.4.2019., a popuste možete pronaći u Replay prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku te na službenom Reverto webshopu.

Talijanska elegancija začinjena utjecajem street stylea uz zaokret u detaljima, kombinacija je koja se na različite načine ispoljava u odabranim footwear modelima na akciji.

2

Replay footwear, Nova kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Bomberica, šuškavac s kapuljačom ili jeans? Spoj funkcionalnosti i istančanog modnog izričaja dodatna je prednost velikog popusta na Replay jakne, kao dobre prilike za upotpuniti look tijekom proljetnih sunčanih dana.

3

Replay jakne, Nova kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

U posebnu ponudu ulazi i impresivan spektar raznolikih jeans komada koji će razveseliti sve one u potrazi za trapericama iz snova, a ujedno spojiti visoku kvalitetu i maksimalnu udobnost. U proljetnu akciju od 30% ulazi sav dugi jeans I duge hlače.

4

Replay jeans, Nova kolekcija Proljeće-Ljeto 2019

Za zamjetan styling, Replay nudi i pomno odabrane modele haljina koji će odgovarati svakoj figuri i stilu.

5

Replay haljine, Nova kolekcije Proljeće-Ljeto 2019

Ostale zanimljive komade iz Replay Proljetne Akcije snižene čak 30% možete pronaći na webshopu i u svim Replay prodavaonicama u Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Zagrebu, od 11. do 22.4.2019.

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Novo