Promo

Predstavljene sunčane naočale kojima je nemoguće odoljeti

05/06/2017

U GHETALDUS optici, Ban Centar Zagreb, u društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, predstavljene su linije sunčanih naočala grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017 sa posebnim naglaskom na linije kuća Christian Dior i Elie Saab.

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla, te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled.

 

Elie Saab sa svojom mini kolekcijom sunčanih naočala očarava svojim romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom svjetski poznatom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem, te imaju vrhunske ZEISS naočalne leće.

2

Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u GHETALDUS optikama- Ban Centar Zagreb i Voćni trg Split.

 

Cosmopolitan.hr

Novo