Novi je Men's Health na svim kioscima!

08/01/2019

Sjećate li se Dolpha Lundgrena, legendarnog Ivana Drage iz Rockyja IV?

Lundgren se ponovno vratio u kinodvorane u filmu Creed II i prvi je 61-godišnjak na Men’s Healthovoj naslovnici. Otkrijte kako trenira i primijenite njegove savjete kako biste i vi ‘skinuli’ i godine i kilograme. A ako kilograme morate skinuti ‘čim-čim prije’, tu je HIITni blagdanski burning! Naime, izašli smo iz razdoblja gurmansko-blagdanskog raja, a mnogi od nas gorko se kaju kad stanu u siječnju na vagu. Denis Rajčić će vam pomoći da se HIIT rutinama ponovno ekspresno vratite u formu.

Ali to nije sve od hrvatskih trenera – Arijana Brković vam je pripremila novih osam brutalnih izdržaja, a Nikola Šimić je do detalja secirao najdražu mušku vježbu, potisak s klupe – u novoj ga godini više nećete raditi pogrešno.

Jeste li se zapitali prijeti li škemba zdravlju vašeg srca? Znamo da nije oku ugodno, ali trbušno je salo i opasan čimbenik za vaše ukupno zdravlje, toliko da se sad o njemu već govori kao o zasebnom organu. Donosimo prečice pomoću kojih ćete brzo skinuti nepoželjno salo.naslovnica-1

Jedna od prečica: jedite po bojama! Boje voća i povrća su, vjerovali ili ne, i pokazatelj vrijednih, katkad i jedinstvenih, hranjivih tvari, te podsjetnik da je za vlastito zdravlje važno unositi cijeli spektar. Stoga ne jedite crno-bijelo (U prijevodu: meso i ugljikohidrate), jedite u boji!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo