Promo

Miris jutarnje zore

13/11/2017

Poklonite svjetlost Provanse...

Originalna bočica Terre de Lumière sada zavodi puderasto ružičastim nijansama koje podsjećaju na tek probuđene cvjetove božura okupane jutarnjom zorom. Miris Terre de LumièreL’Eau kristalno je čist i nježan te odiše vedrinom. To je miris jutarnje zore – čudesnog trenutka kada prve zrake sunca u Provansi nježno dodiruju obzor. Lagane cvjetne note razvijaju se u neodoljive i profinjene mirisne akorde, poput novog dana u Provansi...

Miris Terre de LumièreL’Eau svjež je i nježan poput kapljica rose obasjanih jutarnjim zrakama sunca. Prije nego procvate božur u srcu mirisa, note bergamota i ružičastog papra dočaravaju svježinu jutarnjeg zraka. Potom, kako sunce grije zemlju, cvjetne note upuštaju se u senzualan ples s bijelim mošusom i tonkom.

Tri kreatorice parfema

Calice Becker, Shyamala Maisondieu i Nadège Le Garlantezec, tri kreatorice parfema iz Grassa i kreatorice mirisa Terre de LumièreL’Eau, u stvaranje ovog mirisa unijele su svoje osjećaje i sjećanja na jutarnju zoru u Provansi te stvorile savršenu mirisnu harmoniju.

 

Miris prekrasnog jutra u Provansi

Svaki proizvod iz kolekcije Terre de LumièreL’Eau krase zrake izlazećeg sunca.

 2

ULJEPŠAVAJUĆE MLIJEKO ZA TIJELO 250 ml

Ovo hidratantno mlijeko za tijelo podarit će koži svilenkasti sjaj i nježno je parfumirati cvjetnim notama mirisa Terre de Lumière L’Eau. Za trenutke čiste vedrine.

 

NJEŽNI GEL ZA TUŠIRANJE 250 ml

Nježan miris i lagana, a raskošna, tekstura... Boje jutarnje zore isprepliću se s cvjetnim notama mirisa Terre de Lumière L’Eau u sjajnom gelu za tuširanje.

 

SJAJNI BALZAM ZA RUKE 30 ml

Kada vaše ruke trebaju posebnu pažnju, podarite im mekoću i sjaj prvih zraka sunca... Hidratantne i svjetlucave teksture, Sjajni balzam ostavlja vašu kožu nježno parfumiranom cvjetnim notama mirisa Terre de Lumière L’Eau.

 

MIRISNI SAPUN 75 g

Savršen za ruke i tijelo, nježno čisti kožu i ostavlja je namirisanom vedrim cvjetnim notama.

Novu mirisnu kolekciju Terre de LumièreL'Eau potražite u svim L'OCCITANE trgovinama u Hrvatskoj i u web trgovini www.loccitane.hr.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Novo