Jedan od vodećih modnih brendova konačno u Hrvatskoj

13/05/2019

LC Waikiki poznat je kao brend koji kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama nego njihovi konkurenti...

Filozofija je kompanije da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, koji se smatra jedinim nepromijenjene genetske structure, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali i svima dostupna.

Prva se prodavaonica otvara 16. svibnja u zagrebačkom TC Arena u 10 sati ujutro, a druga već sljedeći dan u Splitu točno u podne. LC Waikiki ima vrlo ambiciozne planove te će otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u sljedećih nekoliko godina.

2

U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji - od beba, tinejdžera do žena i muškaraca. Odnedavno imaju i liniju sportske odjeće pa je gotovo nemoguće ući u njihovu  trgovinu i izići praznih ruku.

3

Sjajno je što već pri prvoj kupnji možete ostvariti popust od 20%  na cijelu kolekciju, od 16.-19.5. u Zagrebu i od 17.-19.5. u Splitu.

4

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo