Avon Encanto luksuzan je ritual njege kože za miris koji traje

07/03/2019

Uoči Dana žena želimo podsjetiti svaku ženu koliko je jedinstvena i pozvati ju da
uvijek bude #svojaislobodna

Zagreb, 07. 03. 2019. – Avon predstavlja Encanto, luksuznu mirisnu kolekciju za njegu kože, za još više njegujućih trenutaka i izvanredan mirisni doživljaj. Encanto je multisenzorni, vrhunski brend sastavljen od bogatih sastojaka i luksuznih mirisa za žene koje zaslužuju više od svakodnevne njege tijela. Poznata kreatorica mirisa Honorine Blanc stvorila je jedinstven parfemski obogaćen mirisni ritual za ženu koja zna i želi biti senzualna, sigurna u sebe i ženstvena, a Encanto mirisni ritual pomoći će joj da uživa u svojoj sigurnosti. Upravo uoči Dana žena i želimo podsjetiti svaku ženu koliko je jedinstvena i pozvati ju da uvijek bude #svojaislobodna

Encanto Fascinating_zena2

Avon Encanto dodir senzualne njege dolazi u dva različita mirisna rituala:

Encanto Irresistible linija neodoljiva je kolekcija koja njeguje kožu kompleksom dragocjenih ulja, dok ženstveni miris omata vaša čula opojnim notama sočne maline, frezije i slatke sunčanice.

Encanto Irresistible_grupa

Encanto Fascinating linija donosi zapanjujući užitak kože njegovane dragocjenim uljima, dok egzotične note cvijeta žada, ružičastog papra i toplog mošusa očaravaju vaša osjetila i omataju kožu poput svile.

Encanto Fascinating_grupa
Njega kože u potpunom mirisnom ritual Encanto luksuzne je teksture i brzo se upija: njegujuće ulje za tijelo i kupka, losion i mirisna vodica te toaletna voda za tijelo upotpunjeni su i hidratantnom kremom za ruke. Luksuzan mirisni ritual za cijelo tijelo omogućuje cjelodnevnu hidrataciju i onaj poseban osjećaj mirisnog užitka svih čula. 

Encanto Irresistible_zena1

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo