Kako znati da mu se sviđam?

15/04/2016

On je stariji od mene 18 godina. Sviđa mi se već dosta dugo i ovo među nama je možda preraslo u ljubav. Ali... nisam sigurna osjeća li on isto prema meni? Pita on za mene kad dođe kod mojih. Ali on je u mom rodnom gradu, a ja u drugom zbog posla. Šta da mu kažem?

Čekaj, on je u tvojem gradu, a ti u drugom – povezujem li ja to dobro da on posjećuje tvoje roditelje neovisno o tome jesi li ti tada kod kuće ili ne? Ovako kad gledam tu konstelaciju, na prvu mi to zvuči kao podatak da te „doživljava“ – pa zašto bi inače posjećivao tvoje roditelje i kad tebe nema? Kad spominješ veliku razliku u godnima među vama – je li tvoj dečko možda generacijski bliži s njima, nego s tobom?

Nemoj me shvatiti kao da imam predrasude, neka se svatko druži s kim želi, sve dok to želi i ovaj drugi, ali ipak jedno pitanje u vezi s tim jer mi se u ovom slučaju čini bitno što o toj komunikaciji misli i treća strana koja ovdje postoji, a to si ti. Kako se ti osjećaš s tim da on posjećuje tvoje roditelje i kad tebe nema i da to nije nikakva iznimka u komunikaciji, nego, ako sam te dobro shvatio, uhodana praksa? Je li ti to OK?  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj