Igra živaca - nikako da vas pita hoćete li furati

15/04/2016

Zaljubljena sam u jednog dečka koji mi se jako sviđa i htjela bih biti sa njim. A problem je u tome da on sad ne želi vezu, ni ništa, a ponaša se prema meni kao da želi biti są mnom. Ali sve cure su lude za njim, a prema meni se drugačije ponaša. I još sam čula da me želi pitati za vezu, i ne znam zašto ne želi pitati? Ne znam više sta da radim.

Čuj, nisam siguran da baš razuijem pitanje koje mi postavljaš. Kažeš da se prema tebi ponaša drugačije prema drugima, ali da se ni prema tebi ne ponaša kao da želi biti s tobom. To da se prema tebi ne ponaša kao prema drugima, ali da i dalje ne želi vezu s tobom je mogući ishod. Ovog trenutka, bojim se da je situacija takva kakvom je on i prikazuje – to jest, ne želi vezu.

Svaka druga interpretacija njegove neverbalne komunikacije, ovakve ili onakve, i “špijunski” izvještaji o tome što su mu planovi, su naravno zanimljiva, ali izgleda mi kao to što on sam kaže i radi trenutačno ima veću težinu u odnosu na naša tumačenja tih stvari. S druge strane, nadam se da te već i pitao za vezu, pa da je ova rasprava izgubila na značenju, ali u vezi s tim – što ćeš napraviti ako te ne pita, a ti u vama vidiš ljubavni potencijal? Ti kažeš da više ne znaš što da radiš, ali iz tvog pisma ja nisam shvatio da si uopće nešto i napravila. Hoćeš li ti pitati njega?  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj