Tko je osvojio MalaGBag torbicu?

05/03/2015

Ovo je hit torbica koju je sasvim slučajno osmislila jedna Zagrepčanka, a ovo su tri Cosmo djevojke koje nismo slučajno nagradili jer one su to zaslužile - nominacijama u našem natječaju "Ja sam više od selfieja"

Ova priča počinje sasvim slučajno (kako inače i počinju kreativne priče), a sadrži sve važne elemente za uspjeh - jednu ženu, veliku dozu optimizma, istančan ukus za lijepo i prstohvat šarma, a rezultat je MalaGbag. Torbica koju je sasvim slučajno osmislila jedna Zagrepčanka. Inače, ljubiteljica velikih torbi koja je u jednom trenutku shvatila kako bi zapravo sve ono ženi bitno - ključevi, mobitel, paketić maramica, novčanik, crveni ruž, pa čak i naočale stalo u malu, šarmantnu torbicu koju može nositi u svakoj prigodi - u kino, kazalište, na doručak u hotelu, na večeru ili poslovni sastanak, uz kolica za tržnicu ili u velikoj torbi. I jednostavno u trenutku je odlučila - napravit će upravo to: svoju MaluGbag!

Uz pomoć vlasnika tradicionalnog obrta u Zagrebu, koji su njezinu ideju proveli u djelo, od finih, limitiranih komada kože ručno je izrađen i prvi primjerak MaleGbag. Bilo je to prije otprilike pola godine, a danas sve njezine prijateljice, pa čak i njoj potpuno nepoznate osobe, nestrpljivo iščekuju svoj primjerak te torbice, a vi svoj primjerak MaleGbag (650 kn) koju ćete ponosno prošetati možete nabaviti u Zagrebu – Krznarija Dvoravić, Dežmanova ulica 4.

Dobitnice

Riana Petanjek

Iva Nimac

Ana Fazekaš

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo