Osvojite ulaznice za Cosmo party sezone!

05/03/2015

26. ožujka Cosmopolitan slavi 17. rođendan! Ako želite prisustvovati najboljem ročkasu godine, čitajte dalje...

Iskusni partijaneri kažu da je najbolji ročkas onaj kojeg se više ne možete prisjetiti te vam se detalji pojavljuju pred očima, no u magli. Kao neki stari film koji ste nekoć gledali, ali morate se poslužiti Googleom da biste se prisjetili radnje ili baciti škic na fejs malo racionalnijih prijatelja da vidite što se točno događalo, a za najzanimljivije detalje molite da vam pošalju poruku u inbox. Mi u Cosmu se volimo sjećati svih šarenih i vrućih detalja pa ćemo vam unaprijed najaviti kako smo zamislili naš 17. rođendan.

Dakle, zatvorite oči na tren i zamislite – ulazite 26. ožujka u večernjim satima u Kineski paviljon na Zagrebačkom velesajmu, a šarena svjetla i super mjuza pokazuju vam put. Slijedi modna revija Guessa inspirirana egzotičnom Azijom, dodjela nagrada kreativnog natječaja “Ja sam više od selfieja”, okidanje gigantskog selfieja sa svim Cosmo curama, red koktela, red plesa, pa uzimanje daha, škicanje super frajera, pa red plesa i ovlaš okrznete tog super frajera u prolazu, izlazak u noć, svjetla njegova auta koji vam popločuju put do... njegova ili vašeg stana. Ma nebitno je. Ionako ćete glavne detalje zaboraviti ili potražiti tragove na njegovu ili njezinu fejsu kada ih dodate kao nove frendove.

Sada je vrijeme da osvojite jednu od pet ulaznica za dvoje za veliki Cosmov rođendan. A nagradno pitanje glasi – što je najvažnije što ste naučili/doznali od gotovo punoljetnog časopisa Cosmopolitan? Vaše odgovore čekamo do 20. ožujka 2015.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj