Nosi mi se prljavoroza

03/05/2012

"Draga Vanja, ne volim baš pink boju, ali zato je moja omiljena boja prljavoroza, valjda više pristaje mojoj osobnosti i godinama :) Uz koje boje bih mogla kombinirati tu boju s obzirom na to da se ne volim isticati odjećom, ali ipak volim da to bude skladno." Draga Jasmina Sukalić, evo odgovora, a i Libresse torbe ;)

s

Prljavoroza, boja pudera, Tiffany zelena, nježno žuta... sezonu su obilježili pastelni tonovi. Trgovine su prepune lijepih i konkretnih pastelnih komada, sviđaju nam se baby doll haljine, želimo isprobati prozračne svilene košulje, a čak su i traperice dobile nježniji karakter. I što sad sa svom tom odjećom, a da na kraju ne izgledamo kao ostarjele Lolite?

sJednostavno, izaberite najljepši pastelni komad, a sve ostalo neka bude neutralno – baloner, safari jakna, mala kožna jakna, lake ljetne čizme od gamoša, možete čak ubaciti i nešto grubljeg karaktera poput torbe ili remena od sirove kože. A ako vam nedostaje malo kolora, ovu pastelno-neutralnu kombinaciju podcrtajte jarkim ružem ili lakom za nokte. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj