Minica nije garancija uspješnog zavođenja

23/03/2012

Dani postaju sve dulji, a suknje sve kraće! No, jesu li kratke suknje i duboki dekoltei u proljeće i ljeto doista toliko privlačni frajerima? Nedavno provedena anketa pokazala je da nije uvijek sve u minjaku

s

Čini se da manje nije uvijek više! Više od 5000 muškaraca izjasnilo se u jednoj anketi o seksepilu proljetne mode. Rezultati su zapanjujući: ispalo je da naš outfit za proljetni flert ne mora biti previše kratak. Jedva se trećina ispitanika izjasnila da im se sviđa slogan "manje je više".

Na pitanje ima li previše minica i dubokih dekoltea, čak 39 posto muškaraca odgovorilo je s DA! S druge strane, 27 posto frajera voli škicnuti u dekolte, a 38 obožava promatrati cure u minicama. Gotovo pola ispitanika složilo se da bi se kratko i dekoltirano trebalo nositi navečer, a ne cijeli dan.

Dakle, nema složnosti među frajerima. Ispitanike bismo mogli svrstati u tri kategorije: one koji baš ne vole kratke suknje; one koji smatraju da bi minice trebalo nositi u određenim situacijama; one koji se slažu da je "manje definitivno više".  
Što se može zaključiti iz cijele priče? Naime, za proljetni flert se nitko ne bi trebao bez veze smrzavati - jednostavno uskočite u omiljenu odjeću i spremni ste za akciju!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj