Njegove fantazije uključuju više žena

24/08/2012

Sve je počelo kao njegova seksualna maštarija koju je izgovorio naglas i u kojoj sam, nakon prvotnog šoka i ljubomore, i ja poželjela sudjelovati. U vezi smo pet godina, zajedno živimo tri. Nije sve uvijek funkcioniralo savršeno, no uz brojne kompromise, puno strpljenja, ljubavi i zaljubljenosti izgradili smo stvarno dobru vezu. Seks je oduvijek bio odličan. Uvijek smo voljeli eksperimentirati i bili otvoreni gotovo za sve. Njegove fantazije uključuju puno žena. On obožava žene, žensko tijelo, žensku ljepotu… Onda je i mene počeo uključivati u te fantazije, u klinč s tim ženama. Prihvatila sam najprije tjerana ljubomorom, gotovo iz infantilnog prkosa, jer što bi on bio tamo sam s tim ženama, kada ih mogu i ja dirati, no kasnije sam shvatila da i mene uzbuđuju ta zamišljanja. Takvo fantaziranje traje već godinu dana, idemo van, gledamo žene, a zatim izaberemo jednu s kojom vodimo ljubav, kod kuće, u mašti. Seks nam je tada nevjerojatno dobar. Za sada sve ostaje samo na tome da gledamo žene, ali pitam se postoji li granica? Hoćemo li jednog dana pogledati ženu koja će uzvratiti naš pogled, osjećaje i želju te završiti s njom u krevetu? Ta me pomisao u isto vrijeme uzbuđuje i sablažnjava te djeluje poput udarca šakom u trbuh zbog kojeg ostajem bez daha. Uzbuđuje me, a u isto vrijeme me užasava – jer nije prirodno. Kako pomiriti tu dvojnost u sebi? I kako se nositi s činjenicom da će on jednog dana možda poželjeti otići korak dalje? Zašto jednom muškarcu jednostavno nije dovoljna jedna žena? Zašto maštamo o nečemu što nas plaši?

d

A što ako vi jednog dana poželite otići korak dalje? Bilo bi lijepo (ili možda previše dosadno?) kada bismo imali sigurnost da će i budućnost biti jednako prihvatljiva kao sadašnjost. Rizik da će jedan partner prekoračiti granicu koju je drugi partner postavio kao nepovredivu uvijek postoji, no čini mi se da je u vašem slučaju taj rizik prilično malen.

Uspjeli ste izgraditi vezu punu povjerenja, u kojoj je moguće (pa čak i uzbudljivo) živjeti s određenom dozom nesigurnosti. (Za razliku od mnogih drugih, vas dvoje ste to osvijestili.) Dvojnost koju opisujete proizlazi iz sukoba ljubomore i strasti, potrebe za sigurnošću te, istodobno, uzbuđenja novog i nepoznatog. Čini mi se da ćete vas dvoje i u budućnosti uspješno balansirati obje potrebe. S ljubavlju.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo