Ženske radosti koje frajeri ne shvaćaju

18/09/2015

Ako pitate frajere, mi žene smo najkompliciranija bića na svijetu. Ovo su samo neke od stvari koje nikako ne mogu shvatiti...

Brunch. Što je uopće brunch i zašto bi netko to konzumirao? Postoji krasno vrijeme za pojesti doručak, nakon što se razbudimo. I postoji još ljepše vrijeme za pojesti pristojan ručak. Čemu izmišljati toplu vodu? I gdje uopće pojesti brunch??!

Vrijeme koje nam je potrebno da se spremimo. Frajeri nikako ne razumiju da je spremanje za event jako bitan dio tog istog eventa. Da li vam sat vremena da budete gotovi, vjerojatno ćete uspjeti. No da li vam na primjer cijeli dan, nije da nećete imati što raditi. Možda im smeta koliko se dugo spremamo, ali se definitivno ne bune kada se pojave s najsređenijom djevojkom od svih.

Kukanje kako nemamo što odjenuti. Da... On je vidio unutrašnjost vašeg ormara. Dapače, ne samo da ju je vidio, već se jednom prilikom i izgubio u njoj kada ste ga zamolili da vam doda crne traperice, a on je morao kopati po hrpi od 30 pari hlača od čega ih je 12 bilo crno. Na prste jedne ruke može nabrojati koliko vas je puta vidio u istoj kombinaciji. Što uostalom fali onoj haljini koju ste nosili sinoć? Izgledala je divno. Zašto ju ne obući opet?

Cijene naših kozmetičkih potrepština. Kada frajeri vide cijene naših kremica i svih ostalih make up proizvoda, automatski pomisle kako su u najmanju ruku napravljeni od, između ostalog, listića zlata, suza jednoroga i suza vaših zakletih neprijatelja. Jer što bi drugo moglo opravdati te cijene? Pa pobogu, vrijednost cijelog njegovog kupaonskog ormarića gotovo je jednaka cijeni vašeg pudera. U to je naravno uračunata i cijena samog ormarića.

Nošenje visokih peta uz neizostavno kukanje kako nas bole noge. Ok, obuli ste pete, svojevoljno. Znali ste da ćete te večeri plesati. I znali ste da visoke pete nisu najudobnija obuća koja postoji. Pa zašto ste onda toliko šokirane kada vas noge počnu boljeti? Frajeri jednostavno ne shvaćaju da je bol ponekad vrijedna osjećaja koji vam pruža par najseksi štikli koje postoje. Da, bole vas noge. I da, kukat ćete zbog toga. Ali izgledate brutalno i svako bi daljnje pitanje trebalo biti suvišno.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo