Želiš da te on češće počasti komplimentima? Evo kako ih izmamiti!

28/06/2019

Možda misliš kako je razgovor o tome koliko se bolje osjećaš kada ti udijeli kompliment i kako je prošlo predugo otkako je to svakodnevno činio dobra taktika, ali postoji nešto puno učinkovitije...

Preskoči slobodno dio koji nabija grižnju savjesti. Ako si u napasti da mu kažeš: "Prošlo je dosta vremena otkad si mi zadnji put rekao da sam ti lijepa", suzdrži se. Obavezno. Možda je to istina, ali ispast ćeš nesigurna, a on će zauzeti obrambeni stav jer prepostavlja da je učinio nešto loše. Završit ćete u raspravi nakon koje ćete oboje biti živčani.

Umjesto toga, pokaži mu da imaš svoj klub obožavatelja. Odvedi ga sa sobom u trgovinu gdje prodavač ne propušta priliku za flert s tobom i uvijek ti udijeli neki kompliment ili u teretanu gdje jedan od trenera uvijek hvali tvoju formu. Dečki se vole natjecati. Kad shvati da ti drugi muškarci riječima mame osmijeh i crvenilo na obraze, proradit će mu instinkti. Učinit će sve što može da bi se jednako tako osjećala zbog njega.

Također, komplimentiraj i ti njega. Lijepe riječi lakše će mu prijeći preko usta ako ih i ti njemu priuštiš. Reci mu povremeno (recimo jednom tjedno) koliko ima dobru guzu. Samo ne pretjeruj jer mu to može početi ići na živce. Kad i on tebi uputi kompliment, pokaži mu poljupcem da to cijeniš. Nagrada će ga potaknuti na ponavljanje.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo