Što znače njegove poze za maženje

17/11/2015

Tvoj frajer možda neće uvijek otvoreno dijeliti svoje osjećaje, ali neće ni morati, jer će vam njegov govor tijela reći sve što vas zanima. Za njegovu osobnost, namjere i želje, pratite njegove poze dok se mazite na kauču.

1. Blizu prsa

f

Iako se možda ponaša poput čvrstog frajera, zapravo će vam pružiti puno više nego što mislite. Prije svega, pušta li vas blizu svojem srcu fizički, to radi i na svim drugim razinama. Osim toga, ako vas muškarac drži blizu muškom djelu svojega tijela – svojih prsa – on vam zapravo daje do znanja da vas može zaštititi. Ovaj će se dečko brinuti za vas bez obzira na vrijeme i dan. Njegove su najdraže poze u krevetu one u kojima je dominantan – poput misionarca i doggyja.


2. "Velika i mala žlica"

f

U ovoj su pozi vaša tijela potpuno spojena, a vaša je stražnjica savršeno pozicionirana na njegovom alatu. Uz to, njegove ruke slučajno su na području vaših prsa. Ovaj frajer uživa u fizičkom dodiru, a u većini slučajeva pršti i seksepilom. Kad je riječ o pokazivanju osjećaja, obratite pažnju na njegova djela, jer na riječima nije najjači.


3. Sjedeći položaj

f

Ako spadate u skupinu žena koje se vole brinuti za muškarca, on je prava osoba za vas! Muškarci koji preferiraju ovu pozu vrlo su često u vezama pomalo zahtjevni. Oni se svojim djevojkama okreću kad se žele osjećati dobro. Također, nemaju problema s pokazivanjem osjećaja, vrlo su nježni i voljni podijeliti sve o čemu razmišljaju. Ovaj vas frajer jednostavno želi usrećiti – obasipat će vas erotskom pažnjom, a za misiju si postaviti da vas učine najsretnijom curom na svijetu.


4. Zagrljaj jednom rukom

f

Grljenje jednom rukom i nije previše intiman potez – to je zapravo minimum što može učiniti.. Dobra vijest je to da prepoznaje vašu potrebu za blizinom i poštuje vaše želje za maženjem, čak i ako to nije po njegovom ukusu. Zato vam ovaj nedostatak u velikoj mjeri nadoknađuje u krevetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj