Što zapravo znači njegovo ponašanje nakon seksa?

25/06/2019

Govor njegovog tijela otkrit će vam sve što ste željeli znati...

Spooning je obavezna stvar. Sklupčani ste ležeći na boku, a on je iza vaših leđa i drži vas u zagrljaju. Iako je ovaj samouvjereni frajer očito lud za vama, mogao bi u manjoj mjeri biti i posesivan. Kako ćete to otkriti? U ovoj dominantnoj pozi njegovo tijelo omotava vaše - doslovno je svuda po vama. S druge strane, ako ste vi iza njega, znači da je pomalo zahtjevan i želi da se brinete o njemu.

Gledaj me, ne diraj me. Ako se on nakon seksa skotrlja na svoju stranu kreveta i legne na leđa, možda imate posla s frajerom koji imaju fobiju od veza. Kad god odmaknete svoje tijelo od tuđega za 90 stupnjeva, udvostručujete prostor između vas. Dakle, pomičući se, stvara udaljenost između vas, i tjelesnu i emotivnu. Uvijek postoji mogućnost da vam jednostavno ne zna dati bliskost koju trebate, iako mu je zapravo stalo do vas.

Zagrljaji koji traju vječno. Frajer koji vas obgrli rukama je opušten, ali je i dobro usklađen s vašim potrebama. Iako je vjerojatno potpuno istrošen, zna da vam je potreban kontakt nakon seksa i trudi se dati vam ga. Opušten način na koji smješta ruke na vaše tijelo pokazuje da mu je ugodno s vama i da je zadovoljan u vezi.

Privija vas uz svoj vrat. Jupi! Upravo ste osvojili emotivni jackpot. Dečko koji vas čvrsto grli dok je vaša glava uz njegov vrat, želi još više intimnosti. Doslovno vas privlači svome najosjetljivijem mjestu - žili kucavici. To je snažan pokazatelj povjerenja i privlačnosti. S druge strane, ako se on mazi uz vaš vrat, vjerojatno je pasivan i želi da vi budete ta koja donosi odluke.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo