Što njegove kupaće gaćice govore o njemu

27/07/2016

Saznajte što vam o njemu može reći njegov izbor kupaćeg kostima...

Hlačice u tamnoj boji

Ovo će izabrati uglavnom tradicionalniji frajeri, da ne kažemo konzervativniji. On je pouzdan i odan, ali pomalo dosadan. Izlasci s njim neće biti super uzbudljivi, kao ni ostatak veze. Na njega ćete se uvijek moći osloniti, ali će vam opasno faliti spontanosti.

Tropski uzorak

U ovakvim izdanjima najčešće ćete vidjeti frajere koji se doimaju kao da ne nemaju nikakvih briga na pameti. Što je u redu ako je na odmoru. Ali bojimo se da on nikada doista i nema briga. On pušta stvari da teku svojim tokom i pritom se ludo zabavlja.

Pripijene hlačice

Postoji velika mogućnost da je opsjednut svojim tijelom. Jer, da se razumijemo, na frajeru koji nije dobro izdefiniran ovakve hlačice neće baš dobro izgledati. On izgleda kao slatkiš, to je sigurno. Ako još pritom ima vremena za vas, ovaj je frajer pun pogodak!

f

Bokserice neon boja

Baš kao što je iznenađujuće vidjeti frajere u ovakvim izdanjima, i veza s njim će biti puna iznenađenja. Vjerujemo ugodnih. On je spontan i svaki dan s njim je zabavan na neki novi način. Svakako preporučujemo!

Djetinjasti uzorci

On je pravo dijete! Doista! No koliko god se njegova djetinja narav i puno smisla za humor doimali privlačnima i zabavljali vas, pitanje je koliko je dorastao ozbiljnim životnim situacijama. Sigurni smo da mu ne želite glumiti mamu, zar ne?

Hlačice u ženskim bojama

Ako su njegov izbor hlačice u rozoj ili lila boji, bez brige, ne mora to odmah značiti da je gay. On samo voli privlačiti pozornost. Postoji velika vjerojatnost da ste naletjeli na egocentrika koji sva svjetla reflektora želi usmjerena isključivo na sebe!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj