Što je frajerima najvažnije tijekom seksa?

02/03/2020

Opustite se i pokažite mu tko je šef u krevetu, jer muškarci ne žele raditi baš sav posao, a žene koje znaju preuzeti inicijativu jednostavno obožavaju.

Preuzimanje inicijative

Nemoguće je ne primijetiti kada žena nije pretjerano zainteresirana ili u idealnom raspoloženju za seks, a još je gore kada je, ali ne ostavlja takav dojam. Muškarci su se više puta izjasnili kako uživaju u odnosima sa ženama koje se ne srame i ne boje priznati koliko uživaju, a još više ih pale žene koje otvoreno preuzimaju inicijativu i/ili kontrolu nad situacijom.

Pokreti tijela

Ukočenost i sramežljivost nisu poželjne u krevetu, ali senzualnost itekako je i uvelike pridonosi uzbuđenju. 'Uključite cijelo tijelo, tako ćemo vidjeti da ste jako uzbuđeni što ste s nama', otkrivaju frajeri. Zaboravite na sram. Seks je za uživanje!

Pogled

Gledanje i oči ili odmjeravanje njihovog tijela itekako je poželjno. S druge strane, izbjegavajte pogled prema dole, odmjeravanje vlastitog tijela ili gledanje okolo. To su znakovi sumnje, nesigurnosti, pa čak i dosade i nikako nisu poželjni.

Briga o tijelu i seksi rublje

'Nije nam prioritet, ali ako ste se potrudile za nas, to nam otkriva da ste unaprijed razmišljale o seksu i to nam je jako drago vidjeti i čuti', priznaju muškarci. Svježe izdepilirano, mirisno, mekano i glatko tijelo uvijek je plus, a ako ste ga još k tome upakirali u seksi rublje, potpuno gube glavu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj