Sigurni znakovi da on ne ljubuje na duge staze!

05/10/2019

Svako od ovih ponašanja očiti je dokaz kako on ne misli ništa ozbiljno...

Prvi dani, tjedni i mjeseci veze idealna su prilika da upoznate jedno drugo, flertujete putem WhatsAppa, šaljete jedno drugome razne sličice i dogovarate iduće dejtove. No ponekad osoba koju dejtate zbog toga neće biti jednako oduševljena kao vi, a ovo su znakovi po kojima ćete to prepoznati!

1. Upravo ste doživjeli najbolji seks u životu i dok se još oporavljate u krevetu i uživate, on uzima u ruke mobitel. Bez imalo grižnje savjesti i ikakvog problema provjerava što ima novo na Facebooku i Instagramu koji su mu, očito, zanimljiviji od vas, a vi se pitate kako mu meme koji je vidio već 100 puta može biti zanimljiviji od vašeg golog tijela.

2. Doručak kod njega daleko je od onoga što ste očekivali. Umjesto da vam pripremi jaja i kavu, on vam je dobacio kako u špajzi ima kruha i kako bi trebalo biti mlijeka (upitne kakvoće) u frižideru. I umjesto da se pobrine da ste sigurno stigli doma, on vam brižno pokaže smjer u kojem biste trebali krenuti. I to, naravno, najranije ujutro moguće jer ne želi da mu pokvarite vikend planove.

3. Seksualno se referira na apsolutno sve što može. Čak i vaše dobro jutro kod njega izaziva lavine komentara kako je dobro svako u kojemu osjeti pulsiranje čim otvori oči, ili nešto slično.

4. Sve prilike da vas ponovno vidi, za njega su novi izgovori. Valentinovo je samo način da dućani i restorani zarade nešto više novca, a vaš rođendan je ni po čemu poseban dan. Grozite se ideje kako biste uopće uspjeli organizirati upoznavanje s vašom obitelji.

5. Ultimatum razgovor 'ili se viđaj sa mnom ili doviđenja' kod njega nije urodio nikakvim plodom. Govor ste održali, a ništa se nije promijenilo - i dalje se viđate i nadate se kako on možda planira nešto uzbudljivo samo za vas dvoje.

6. Njegova varijanta igranja teško osvojivog ostavlja vas s pitanjima nema li on možda drugu obitelj negdje. Mislili ste da imate dogovoren dejt, no odjednom se vaše pozive i poruke ne vidi tjednima. I taman kad se krenete pomiriti s činjenicom da je jednostavno ghostao, dobijete njegovu poruku 'ne mogu dočekati idući tjedan da te vidim'. Što?!!!

7. Želi da stvari među vama budu ležerne, a što znači, kao što svi već dobro znamo, da samo želi fuck buddyja. No takav nam se odnos u stvarnom životu nekako ne čini romantičan kao što je to bio u verziji Mile Kunis i Justina Timberlakea.

8. Kada se dejt dogodi, on je daleko od očekivanja. Spominjao je večeru i piće u gradu, a onda vas je počastio pićem u trgovačkom centru na 50% popusta i burgerom kojeg je skupio na Drive In-u kad vas je vozio doma.

9. Znate gotovo sve što trebate i želite znati o njemu, pažljivo slušate sve što vam govori i veselite se upoznavanju njega, no gotovo da nikad ne doživite da vam vrati istom mjerom i pokaže interes za vas i vaš život.

10. On je frazu 'komplicirano je' toliko izlizao da imate osjećaj da je njemu cijeli život samo jedna velika komplikacija, a posebno kada je u pitanju ideja što želi od života. Osim po pitanju seksa, jer sve komplikacije nekako uspiju nestati kada poželi seks!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo